Μαρία Μπεκατώρου - Υβόννη Μπόσνιακ: Συναντήθηκαν ξανά και "έλιωσαν" το Instagram με την ανάρτηση τους

Οι δυο τους είναι αχώριστες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρία Μπεκατώρου - Υβόννη Μπόσνιακ: Συναντήθηκαν ξανά και

Η Μαρία Μπεκατώρου και η Υβόννη Μπόσνιακ, συναντήθηκαν ξανά και "έλιωσαν" το Instagram με την ανάρτηση τους. Οι δυο κυρίες δεν είχαν βρεθεί λόγω καραντίνας, ωστόσο επειδή είναι αχώριστες με την πρώτη ευκαιρία βρέθηκαν ξανά μαζί.

Η περίοδος της καραντίνας ήταν αναγκαστική γΙα να προστατεύσουμε την υγείας μας, από τον ιό, ωστόσο είχε και κάποια αρνητικά στοιχεία, καθώς δεν βλέπαμε τα άτομα που αγαπάμε. Η δυνατότητα του να μην συναντάμε φίλους μας και να περάσουμε μαζί του στιγμές, ήταν μια από αυτές. Έτσι και η Μαρία Μπεκατώρου με την Υβόννη Μπόσνιακ δεν μπορούσαν να συναντηθούν.

Η γνωστή παρουσιάστρια και η ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας έχουν μια βαθιά φιλία χρόνων, και έτσι τους κόστισε που δεν μπορούσαν να βρεθούν και να αντιμετωπίσουν μαζί αυτή τη δύσκολη περίοδο που ζήσαμε. Ωστόσο, η καραντίνα έληξε και πλέον οι δύο φίλες μπορούν να τα πουν και πάλι κοντά.

Έτσι, λοιπόν, η Μαρία Μπεκατώρου δεν έχασε την ευκαιρία και επισκέφτηκε την κολλητής της στο σπίτι. Η οποία εκτός, από την σχεδιάστρια ρούχων την περίμενε με με μεγάλη χαρά και η μικρή Ελένη. Οι τρεις γυναίκες πέρασαν με τον καλύτερο τρόπο την ώρα τους ενώ, φυσικά, έφαγαν από τα σνακ που είχε φτιάξει η Υβόννη Μπόσνιακ.

Οι τρεις τους λοιπόν πέρασαν όμορφες στιγμές και η αποκάλυψη έγινε μέσα από το Instagram με μια ανάρτηση της Μαρίας Μπεκατώρου. Και η αλήθεια είναι πως με αυτή την ανάρτηση μας έλιωσαν, δείτε ωστόσο και την αποκάλυψη που έκανε η Υβόννη για τον εαυτό της.

Δείτε την ανάρτηση:

Μαρία Μπεκατώρου Υβόννη Μπόσνιακ συνάντηση