Φλορίντα Πετρουτσέλι: Λίγο πριν γεννήσει μας δείχνει το υπέροχο βρεφικό δωμάτιο που ετοίμασε

Δείτε τις φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φλορίντα Πετρουτσέλι: Λίγο πριν γεννήσει μας δείχνει το υπέροχο βρεφικό δωμάτιο που ετοίμασε

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι, λίγο πριν γεννήσει μας δείχνει το υπέροχο βρεφικό δωμάτιο που ετοίμασε. Η ίδια από μέρα σε μέρα θα υποδεχτεί τον γιο της και είναι πιο έτοιμη από ποτέ, να υποδεχτεί τον δεύτερο καρπό του έρωτα της με τον σύζυγο της.

Πρωί πρωί η Φλορίντα Πετρουτσέλι, δημοσίευσε φωτογραφίες που δείχνουν το παιδικό δωμάτιο που ετοίμασε για τον γιο της και είναι πραγματικά υπέροχο.

«Τελευταίες λεπτομέρειες πριν υποδεχτούμε το αγοράκι μας..????», σχολίασε δείχνοντας την κούνια του μωρού, την πολυθρόνα, την ταπετσαρία, τις κουρτίνες και το χαλάκι που διάλεξε.

Όπως θα δείτε και εσείς κινήθηκε στις γκρι αποχρώσεις, ενώ εντυπωσιακή και αρκετά μοντέρνα είναι και η κουνιστή πολυθρόνα που έχει τοποθετήσει ακριβώς δίπλα.

Δείτε την ανάρτηση της:

Μάλιστα η Φλορίντα και ο Άρης Γούτος είχαν και επέτειο πριν μερικές ημέρες και μας συγκίνησε με μια φωτογραφία που επίσης μας έδειξε.

Λίγο πριν γεννήσει η Φλορίντα Πετρουτσέλι η κόρη της, της έδωσε και ένα τρυφερό φιλί στην κοιλιά

Ότι πιο τρυφερό είδαμε σήμερα είναι η ανάρτηση που έκανε η Φλορίντα Πετρουτσέλι, η οποία μας έδειξε μια φωτογραφία στην οποία η κορούλα της της δίνει ένα πολύ τρυφερό φιλί στην φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Το νέο μέλος της οικογένειας περιμένει η Φλορίντα Πετρουτσέλι, που θα γεννήσει πολύ σύντομα το δεύτερό της παιδάκι. Η ίδια θέλησε λοιπόν να μοιραστεί ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο, που τράβηξε ο άντρας της. Σε αυτήν την φωτογραφία λοιπόν την βλέπουμε να είναι μαζί με την κορούλα της. Το παιδάκι φαίνεται να περιμένει πως και πως να γεννηθεί το αδελφάκι του.

Τώρα η παρουσιάστρια θέλησε να πει δυο λόγια για τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας. "Σε περιμένουμε" έγραψε στην λεζάντα της εικόνας που ακολουθεί, ενώ μας είπε ότι την τράβηξε ο μπαμπάς.