«Έσκασε» ανακοίνωση από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Τι συνέβη

Η ανάρτηση στο Instagram!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έσκασε» ανακοίνωση από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη  - Τι συνέβη

Τι συνέβη και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε μια ανακοίνωση; Η δημοσιογράφος θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους και συγκεκριμένα με το γυναικείο φύλλο, ένα ευχάριστο γεγονός της εταιρίας της.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, εκτός από το χώρο της τηλεόρασης, ασχολείται και στο χώρο της μόδας. Συγκεκριμένα, μαζί με μια πολύ καλή της φίλων χρόνων, σχεδιάζουν τα δικά τους ρούχα για pole dancing, ενώ στην συλλογή τους θα βρεις και εντυπωσιακά μαγιό.

Συγκεκριμένα, η εταιρία τους, έχει την ονομασία RAD Polewear, η οποία είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία με ρούχα για Pole Dancing. Η δημοσιογράφος και η κολλητή της Αμαλία Ρούσσου, αποφάσισαν να κάνουν το χόμπι τους επάγγελμα. Ξεκίνησαν την εταιρεία το 2013, με κοινό όραμα να “παντρέψουν” την αγάπη τους για τη μόδα και το Pole Dancing, και τα κατάφεραν.

Αυτές τις ημέρες ωστόσο, για όσες ενδιαφέρονται η εταιρία RAD Polewear έχει δωρεάν μεταφορικά για όποια θέλει να παραγγείλει ρούχα ή γενικά ότι άλλο θελήσει από την συλλογή τους. Την ανακοίνωση έκανε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα να σημειώσουμε πως τα δωρεάν μεταφορικά είναι μέχρι σήμερα στις 12 το βράδυ.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανακοίνωση εταιρία

Ωστόσο, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη την έχετε δει να κάνει pole dancing; Δημοσίευσε φωτογραφία της πάνω στο στύλο και μείναμε.

Λίγα λόγια για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη η οποία ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός

Η Ευρυδίκη έκανε πρωταθλητισμό στην κολύμβηση άλλα έχει ασχοληθεί και με τον στίβο. Κάτι που αγαπά πολύ είναι η μαγειρική άλλα και τα social media. Ο λόγος που είχε βρεθεί στο Survivor είναι επειδή είναι άνθρωπος των έντονων καταστάσεων και το θεώρησε ως μια τρελή εμπειρία και που ήθελε να δοκιμάσει τα όρια της.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ξεκίνησε το 2005 ως ραδιοφωνική παραγωγός από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ. Έχει την “Rad Polewear” που είναι εταιρία με αθλητικά ρούχα. Τα ρούχα τα σχεδιάζει η ίδια και έμπνευσή της γι’ αυτό είναι το pole dance. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν η τελευταία γυναίκα που αποχώρησε από το Survivor 1 του ΣΚΑΪ.