Βάσω Λασκαράκη: Η ανακοίνωση της «Άννας» για το «Έρωτας Μετά» στον Alpha

Πότε επιστρέφει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βάσω Λασκαράκη: Η ανακοίνωση της «Άννας» για το «Έρωτας Μετά» στον Alpha

Για την επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Έρωτας Μετά» έκανε μια ανακοίνωση η Βάσω Λασκαράκη που υποδύεται την Άννα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το σήριαλ μυστηρίου που έγινε αγαπητό στο τηλεοπτικό κοινό επιστρέφει.

Μπορεί η ηθοποιό να πέρασε όλες τις ημέρες της καραντίνας μαζί με το σύζυγο της, Λευτέρη Σουλτάτο και την κόρη της, Εύα, ωστόσο με την σταδιακή άρση των μέτρων του κορωνοϊού, επιστρέφει και η ίδια σιγά σιγά στην καθημερινότητα της.

Η Βάσω Λασκαράκη είναι καθημερινή χρήστης του Instagram και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την προσωπική της ζωή, αλλά και από τα επαγγελματικά της βήματα. Όπως πριν από λίγες ώρες που ανάρτησε πως επιστρέφει η επιτυχημένη σειρά, στην οποία πρωταγωνιστεί.

Συγκεκριμένα, από την Δευτέρα ξεκινάει να προβάλλονται τα νέα επεισόδια, ενώ στα μέσα του Μαϊου, θα ξεκινήσουν και να καινούρια γυρίσματα.

Βάσω Λασκαράκη Έρωτας Μετά Alpha

Να σημειώσουμε ωστόσο, πως μπορεί η σειρά να επιστρέφει στις οθόνες μας και σε λίγο καιρό να ξεκινάνε και τα γυρίσματα, όμως ένας ηθοποιός στην αρχή θα λείπει. Ο λόγος για τον Αντώνη Καρυστινός, ο οποίος ήδη έχει μπει σε καραντίνα. Τι συνέβη;

Δείτε όμως και τα πρώτα επεισόδια της σειράς «Έρωτας Μετά» στον Alpha όπου πρωταγωνιστεί η Βάσω Λασκαράκη

Το Έρωτας Μετά ξεκινάει ξανά στον ALPHA την Δευτέρα και από το ενημερωτικό δελτίο που έστειλε το ίδιο κανάλι διέρρευσαν τα νέα επεισόδια που θα προβληθούν στις 11-12-13/5!

Ο ALPHA ξεκινά παίζοντας σε επανάληψη την Δευτέρα και την Τρίτη τα δυο τελευταία επεισόδια που είχαν προβληθεί στο κανάλι πριν την καραντίνα για να υπενθυμίσει στο τηλεοπτικό κοινό που έμεινε η σειρά Έρωτας Μετά και την Τετάρτη κλείνει την εβδομάδα του με νέο επεισόδιο προσπαθώντας να κρατήσει συντονισμένο το κοινό για την επόμενη εβδομάδα που θα βγει το νέο σενάριο στον αέρα.

Αυτά είναι τα 3 επεισόδιο τα Έρωτας Μετά που θα δείξει ο ALPHA τη νέα εβδομάδα 11-13/5

Έρωτας Μετά alpha επεισόδια 11-12-13/5

Δευτέρα 11 Μαΐου – Επεισόδιο: 80 (Ε)

Ο Κων/νος φτάνει έξω από το σπίτι του Λεγάτου και ενώ του ζητάει εξηγήσεις για το παρελθόν του με την Άννα εκπλήσσεται που βλέπει εκεί τη Σοφία. Ο Νίκος εξακολουθεί να μη θέλει ν’ ακούσει για τον Δημήτρη, πράγμα που τον φέρνει σε κόντρα με την Ειρήνη. Μετά την αποκάλυψη του πτώματος της Πέννυς, ο Γιώργος καλεί τον Λεγάτο στο τμήμα για ενημέρωση ενώ την ίδια στιγμή η Όλγα προειδοποιεί τον Κωνσταντίνο να σταματήσει να ψάχνει την Άννα γιατί είναι πολύ επικίνδυνο. Τέλος, ο Λεγάτος δίνει συγχαρητήρια στην Άννα που κατάφερε και σκότωσε την Πέννυ δείχνοντάς της κομμάτι από τις ειδήσεις που ανακοινώνουν τη δολοφονία της.

Τρίτη 12 Μαΐου – Επεισόδιο: 81 (Ε)

Ο Νίκος συνεχίζει να μην μπορεί να δεχτεί τον Δημήτρη ως αδερφό του, ενώ την ίδια στιγμή η Ειρήνη θέλει να τον γνωρίσει καλύτερα. Η Αντιγόνη αποφασίζει να μάθει την αλήθεια για τον Μιχαλάκη μόνη και κάνει μια ξαφνική επίσκεψη στο σπίτι του Χρήστου. Η Ηλέκτρα συναντιέται με τη Σοφία προσπαθώντας να μάθει όσα μπορεί για τον Λεγάτο, ενώ ο Τόνι μετά από την επίσκεψη στο γραφείο του τελευταίου, ενημερώνει τον Γιώργο για τα ευρήματα της έρευνάς του.

Τετάρτη 13 Μαΐου – Επεισόδιο: 82 (πρωτότυπο)

Ο Λεγάτος φέρνει τον Μιχαλάκη στην Άννα. Η Άννα συγκλονίζεται από την εικόνα και την αγκαλιά του μωρού της. Της το αφήνει λίγο και της τον παίρνει. Οι άλλοι έξω, σε πανικό αναζητούν τον Μιχαλάκη. Όταν επιστρέφουν σπίτι, τον βρίσκουν εκεί. Οι εξετάσεις βρίσκουν DNA της Άννας στα ρούχα του μωρού. Μετά από εξονυχιστική ανάλυση των βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας στο πάρκο απ’ όπου εξαφανίστηκε ο Μιχαλάκης, όπως και από τις γύρω περιοχές και κοντά στο σπίτι του Χρήστου, ο Τόνι εντοπίζει μια γυναικεία φιγούρα που έχει το μωρό αγκαλιά. Είναι η Αλίκη.

Δείτε εδώ κι ένα σούπερ αποκλειστικό για την σειρά! Βγαίνει το διαζύγιο Ηλέκτρας - Κωνσταντίνου στο Έρωτας Μετά