Ρούλα Κορομηλά: Τα τρυφερά λόγια για τον Κωνσταντίνου Αργυρό - "Ήρθε χαρούμενος και..."

Τι έγραψε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ρούλα Κορομηλά: Τα τρυφερά λόγια για τον Κωνσταντίνου Αργυρό  -

Μερικά πολύ τρυφερά λόγια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Ρούλα Κορομηλά, για τον επιτυχημένο τραγουδιστή, Κωνσταντίνο Αργυρό. "Ήρθε χαρούμενος και επαγγελματίας", έγραψε μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια για την αρχή της γνωριμίας τους.

Η Ρούλα Κορομηλά, μπορεί να απέχει από το χώρο της τηλεόρασης ωστόσο, είναι καθημερινή χρήστης των social media και μοιράζεται διάφορες στιγμές από την προσωπική της ζωή. Ενώ, μας έχει δείξει και πολλούς χώρους από το σπίτι της, όπου περνούσε τις ημέρες της καραντίνας.

Πριν από λίγες ώρες ωστόσο, δημοσίευσε μια φωτογραφία της, όπου είχε ποζάρει με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, από έξοδο της στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε πριν από μερικά χρόνια. Στην λεζάντα της θέλησε να μιλήσει με πολύ τρυφερά λόγια για τον τραγουδιστή, με τον οποίο διατηρούν άψογες σχέσεις.

Η Ρούλα Κορομηλά, τώρα που παραμένει στο σπίτι της λόγω του κορωνοϊού, συχνά μοιράζεται στιγμές από το παρελθόν της,

Αυτά είναι τα τρυφερά λόγια της Ρούλας Κορομηλά στον Κωνσταντίνο Αργυρό

«Α! Γι’ αυτό το παιδί τον @argiros_konstantinos που σκίζει και καίει καρδιές σας είπα; Ήρθε στην εκπομπή, λοιπόν, χαρούμενος, γεμάτος ενέργεια, συνεργάσιμος, απλός και επαγγελματίας. Χωρίς θέλω, ιδιοτροπίες, απαιτήσεις και βεντετιλίκια. Αγόρι της νέας γενιάς με στόχους, ευγένεια και σεμνότητα! «Ένα παιδί γενναίο», όπως έγραψε και στον στοίχο του, για τον Κωνσταντίνο, ο φίλος μου και ποιητής Γ. Δόξας, σε μουσική του φίλου μου Γ. Θεοφάνους. Να τα λέμε και αυτά για τα νέα ταλαντούχα παιδιά! Μπράβο Κωνσταντίνε γιατί δεν κάνεις τον σπουδαίο αλλά και ούτε φοβάσαι τη φωτιά», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της η Ρούλα Κορομηλά, αναρτώντας την παρακάτω φωτογραφία τους από το παρελθόν.

Ωστόσο, μια πρόσφατη φωτογραφία του αγαπημένου και επιτυχημένου ηθοποιού, Πάνου Μιχαλόπουλου είδε το φως της δημοσιότητας και πάθαμε σοκ, αφού στο πρόσωπο είναι άλλος. Ο πρώην σύζυγος της Ρούλας Κορομηλά, που τα τελευταία χρόνια παραμένει εκτός τηλεόρασης, έχει πάρει την απόφαση να απέχει και από τα φώτα της showbiz.