Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έφτυσε στον αέρα του Happy Day το φαγητό που μαγείρεψε ο Φραγκολιάς

Απίστευτο περιστατικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έφτυσε στον αέρα του Happy Day το φαγητό που μαγείρεψε ο Φραγκολιάς

Απίστευτο περιστατικό με την Σταματίνα Τσιμτσιλή που έφτυσε στον αέρα του Happy Day το φαγητό που μαγείρεψε ο Κώστας Φραγκολιάς. Για ποιο λόγο δεν της άρεσε και τι ήταν αυτό που έφτιαξε ο συνεργάτης της και δεν την ξετρέλανε;

Πανικός επικράτησε στο Happy Day το πρωί της Παρασκευής αφού, ο Κώστας Φραγκολιάς μπήκε στην κουζίνα, ωστόσο δεν είχε τα αποτελέσματα που περίμενε. Τα μακαρόνια με μέλι που ετοίμασε για όσους γυμνάζονται τακτικά και προσέχουν πολύ τη διατροφή τους, δεν ενθουσίασαν τους συνεργάτες του.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά από πολλές πιέσεις δοκίμασε τα μακαρόνια με μέλι, ωστόσο δεν της άρεσαν και έτσι η παρουσιάστρια έπαθε ένα σοκ και με μορφασμό αηδίας γύρισε πλάτη και έβγαλε το φαγητό.

Σταματίνα Τσιμτσιλή Happy Day Κώστας Φραγκολιάς

Η απογοήτευση για τον Κώστα Φραγκολιά ήταν μεγάλη. Ωστόσο, η ομελέτα που είχε φτιάξει νωρίτερα, άρεσε σε όλους, πριν λίγες ημέρες ωστόσο υπήρχε δυσάρεστο κλίμα στην εκπομπή λόγω πένθους.

Ωστόσο εκτός από το περιστατικό με την Φραγκολιά έγινε και μια αδιανόητη αποκάλυψη στον αέρα του Happy Day - Το μυστηριώδες τηλεφώνημα της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Μία αδιανόητη αποκάλυψη έγινε σήμερα το πρωί, λίγο αφού βγήκε στον αέρα η εκπομπή Happy Day, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να μιλάει για ένα μυστηριώδες τηλεφώνημα που έκανε χθες βράδυ αποκαλύπτοντας μάλιστα και το λόγο πίσω από αυτό.

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια μία άριστη σχέση με τους τηλεθεατές της, και έτσι φροντίζει να περιγράφει καθημερινά τα πιο όμορφα στιγμιότυπα που συμβαίνουν στο σπίτι της με τα παιδιά της.

Κάτι αντίστοιχο έκανε και σήμερα που είναι η γιορτή της Αγίας Ειρήνης αλλά και του Αγίου Εφραίμ, και έτσι η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ξεκίνησε να μοιράζει αλλά και να δέχεται ευχές στον αέρα της εκπομπής της.

«Χρόνια πολλά», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και για την κόρη του σκηνοθέτη της, Κώστα Γρηγοράκη, ενώ οι συνεργάτες της τής ευχήθηκαν για τον γιο της που τον λένε Γιάννη-Εφραίμ.

«Χθες επικοινώνησα με τη μονή γιατί είχα την αίσθηση ότι είχαν παιδιά τα μοναστήρια για προσωπική λατρεία», αποκάλυψε λέγοντας επίσης:

«Μου είπαν ότι θα ανοίξουν από 16 Μαΐου και μετά. Μην πάτε και ταλαιπωρηθείτε χωρίς λόγο» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής της.