Απίστευτο ξέσπασμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Είμαι τόσο απογοητευμένος και αηδιασμένος με...»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απίστευτο ξέσπασμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Είμαι τόσο απογοητευμένος και αηδιασμένος με...»

Απίστευτο ξέσπασμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο. «Είμαι τόσο απογοητευμένος και αηδιασμένος με όποιον θα μπορούσε να γράψει τέτοια πράγματα» έγραψε στην ανάρτησή του τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Εξοργισμένος είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην πρώτη του ανάρτηση στο Twitter μετά την επίθεση χάκερ που δέχθηκαν τόσο οι προσωπικοί του λογαριασμοι στα social media όσο και οι τραπεζικοί του λογαριασμοί.

Το ξέσπασμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο

«Τα tweets και οι αναρτήσεις ήταν εξαιρετικά απρεπείς και είμαι τόσο απογοητευμένος και αηδιασμένος με όποιον θα μπορούσε να γράψει τέτοια πράγματα» έγραψε στην ανάρτησή του τα ξημερώματα της Παρασκευής κάνοντας γνωστό πως η υπόθεση πλέον είναι στις αρχές.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ζητά, επίσης, συγγνώμη από τους Μπακς, τον Λεμπρόν Τζέιμς και την οικογένεια του Στεφ Κάρι για αυτά τα «κακόβουλα και ψεύτικα» tweets.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στην οικογένεια του Κόμπι Μπράιαντ καθώς οι χάκερς δεν δίστασαν να αναρτήσουν υβριστικό tweet για τον αδικοχαμένο σούπερ σταρ του ΝΒΑ που πέθανε σε αεροπορικό δυστύχημα μαζί με την κόρη του στις 26 Ιανουαρίου.

Την επίθεση έκανε γνωστή η σύντροφος του Έλληνα φόργουορντ Μαράια Δανάη η οποία στον δικό της λογαριασμό ανέφερε, «To twitter του Γιάννη, καθώς επίσης τα e mail του, το τηλέφωνό του και οι τραπεζικοί του λογαριασμοί χακαρίστηκαν. Απολογείται για όσα αναφέρθηκαν και θα επιστρέψει το συντομότερο κοντά σας. Όσα έγραψαν οι χάκερ είναι αηδιαστικά», δείτε ωστόσο και μια τρυφερή ανάρτηση με τον γιο του.

Ανάλογη κίνηση έκαναν φυσικά και οι Μπακς.

Το θέμα επιβεβαίωσε ο αδερφός του Κώστας:

Ο λογαριασμός του φόργουορντ των Μπακς γέμισε από ρατσιστικά, υβριστικά και ακατανόητα «τιτιβίσματα».

Μεταξύ άλλων, αναφερόταν πως βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, χρησιμοποιούνταν χυδαίες εκφράσεις για τον αδικοχαμένο Κόμπι Μπράιαντ, τον Στεφ Κάρι, ενώ ακόμη κατηγορούσε τον ΛεΜπρόν Τζέιμς ότι είχε προσλάβει εκτελεστή για τον σκοτώσει.