Στα δικαστήρια οι Ράδιο Αρβύλα! Ποιος τους έκανε μήνυση;

Χαμός

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στα δικαστήρια οι Ράδιο Αρβύλα! Ποιος τους έκανε μήνυση;

Στα δικαστήρια οι Ράδιο Αρβύλα, μετά από μήνυση που δέχτηκαν. Το Εκκλησία Online, ένα ένα από τα μεγαλύτερα εκκλησιαστικά σάιτ, κατέθεσε μήνυση στον εισαγγελέα υπηρεσίας στο Πρωτοδικείο Αθηνών μετά από ένα σκετσάκι της εκπομπής.

Το νομικό τμήμα του Εκκλησία Online, ένα , κατέθεσε μήνυση στον εισαγγελέα υπηρεσίας στο Πρωτοδικείο Αθηνών για το σκετσάκι της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» που δείχνει πώς ένας πιστός πηγαίνει στην Εκκλησία για να κοινωνήσει εν μέσω πανδημίας.

Έτσι αναφέρει το σάιτ τους, εξηγώντας μάλιστα και τους λόγους της κίνησης αυτής. Στο βίντεο, το οποίο έχει κατέβει από το Youtube, πιστοί βρίσκονται σε σειρά μέσα στο ναό και ενώ βήχουν ο ιερέας τους κοινωνεί κανονικά. Όταν φτάνει η σειρά του Αντώνη Κανάκη για να λάβει τη Θεία Κοινωνία ρωτάει τον παπά: «Πάτερ σίγουρα;» και εκείνος με σιγουριά του απαντά ναι, ενώ αξίζει να δείτε και το βίντεο που ανέβασαν για τον κορωνοϊό.

Τρεις μέρες αργότερα ο Αντώνης Κανάκης εμφανίζεται άρρωστος και με βήχα στο κρεβάτι. Ο ίδιος μιλάει στο Θεό και του λέει: «Αχ Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;».

Σάλος είχε ξεσπάσει με το σποτάκι των Ράδιο Αβρύλα που έφαγε μήνυση και στο Twitter

Κανονικός σάλος έχει ξεσπάσει στο Twitter με το νέο επίμαχο σποτάκι με την εκκλησία που κυκλοφόρησε η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», με το κοινό να εξαγριώνεται και να μη διστάζει να πει πως για ακόμα μία φορά έπιασε τη δουλειά του το «Ράδιο Ξεφτίλα».

Η σατιρική εκπομπή θέλησε να αναφερθεί στα όσα έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό με τον κορωνοϊό και τις εκκλησίες και γι' αυτό το λόγο κυκλοφόρησε ένα νέο σποτάκι με σκοπό να προωθήσει την εκπομπή του, το οποίο παριστάνει μία στιγμή της θείας κοινωνίας.

Στο σατιρικό βίντεο που πλέον έχει κατέβει από το Youtube πιστοί βρίσκονται σε σειρά μέσα στο ναό και ενώ βήχουν ο πάτερ τους κοινωνεί κανονικά. Όταν φτάνει η σειρά του Αντώνη Κανάκη για να λάβει τη Θεία Κοινωνία ρωτάει τον παπά: «Πάτερ σίγουρα;» και εκείνος με σιγουριά του απαντά ναι. Τρεις μέρες αργότερα ο Αντώνης Κανάκης εμφανίζεται άρρωστος και με βήχα στο κρεβάτι. Ο ίδιος μιλάει στο Θεό και του λέει: «Αχ Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;».

Το βίντεο αυτό ωστόσο που κυκλοφόρησε, σήκωσε θύελλα αντιδράσεων, μιας και προσέβαλε την πίστη πολλών που το βρήκαν ακραίο και κακό.

Οι Ράδιο Αρβύλα άλλωστε, ήξεραν πως θα προσέβαλαν το θρησκευτικό αίσθημα με το βίντεο που πρόβαλαν στο κανάλι τους στο Youtube και είχε θέμα τους ιερούς ναούς και τη Θεία Κοινωνία εν μέσω πανδημίας του κορωνοϊού.

Πολλοί από τους χρήστες κάνουν λόγο για βλασφημία, ενώ άλλοι βρίσκουν το σκετς τουλάχιστον «εμετικό» και για το λόγο αυτό πλέον έχει κατέβει από τον επίσημο λογαριασμό του Ράδιο Αρβύλα, ωστόσο μπορείτε να το δείτε μέσα από τα παρακάτω tweets.

Τα σχόλια στο Twitter για το σποτάκι με τις εκκλησίες των Ράδιο Αρβύλα