Γιώργος Αγγελόπουλος: Η φωτογραφία από το μοναστήρι που μας "σήκωσε" την τρίχα

Τι ανέβασε στο Instagram;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Αγγελόπουλος: Η φωτογραφία από το μοναστήρι που μας

Μια φωτογραφία ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Instagram ο Ντάνος και μας σηκώθηκε η τρίχα. Η εικόνα είναι πολύ δυνατή. Δείτε την ανάρτηση, από το μοναστήρι, που έκανε στα story του ο πρώην παίκτης του Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ειδικότερα ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέβασε μια φωτογραφία από το μοναστήρι στους Αγίους Ισίδωρους. Στην εικόνα βλέπουμε τον Χριστό πάνω στον σταυρό και το στιγμιότυπο είναι πολύ δυνατό, αφού μας δίνει κουράγιο για τις δύσκολες ημέρες που περνάμε.

Δεν γνωρίζουμε βέβαια αν ο ίδιος επισκέφτηκε το μοναστήρι αυτές τις ημέρες ή αν η εικόνα είναι από κάποια παλιότερη επίσκεψή του, αφού ο Ντάνος πάει συχνά στους Αγίους Ισιδώρους. Μάλιστα σας είχαμε και φωτογραφίες από προηγούμενη επίσκεψη που είχε κάνει.

Χριστός στον σταυρό Γιώργος Αγγελόπουλος

Εκτός από τον Γιώργο Αγγελόπουλο, που ανέβασε την φωτογραφία που μας "σήκωσε" την τρίχα και άλλη μια γνωστή Ελληνίδα πάει στο συγκεκριμένο μοναστήρι

Ειδικότερα αναφορικά με το τέλος της σειράς 'Κρατάς Μυστικό" η Ντορέττα Παπαδημητρίου είπε χαίρεται που ήταν μέλος αυτής της δουλείας την οποία χαρακτήρισε "πολύ ωραία".

Μιλώντας ακόμα στην εκπομπή Happy Day η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε και για επαγγελματικά της σχέδια λέγοντας ότι το τι θα επιλέξει έχει να κάνει και με τις προτάσεις που θα δεχθεί.

“Δεν κλείνω προς τα κάπου, να πω την αλήθεια. Έχει να κάνει με τις προτάσεις. Εάν μου γίνει δηλαδή μια ωραία πρόταση για σίριαλ, θα σκεφτώ αυτό, εάν μου γίνει μια ωραία πρόταση για εκπομπή που θεωρώ ότι μου ταιριάζει και μπορώ να την παρουσιάσω, επίσης. Έχει να κάνει το τι θα μου προταθεί κάθε φορά. Την αγαπώ την παρουσίαση, μου αρέσει και από όταν την επιχείρησα για πρώτη φορά είδα πως είναι κάτι το οποίο με ευχαριστεί, με διασκεδάζει και είμαι ο εαυτός μου. Δεν αισθάνομαι πως είναι ένα κεφάλαιο που έχει κλείσει” είπε χαρακτηριστικά η όμορφη ηθοποιός.

Αναφορικά δε με το δημοσίευμα που την ήθελε να βρέθηκε στους Αγίους Ισιδώρους μαζί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο η ίδια απάντησε πως: “πηγαίνω πολύ συχνά στους Αγίους Ισιδώρους. Είναι ένα μέρος το οποίο με ησυχάζει, με ηρεμεί και όλοι οι άνθρωποι του ναού είναι εξαιρετικοί. Είναι το ησυχαστήριο μου” .