Ευτυχείτε: Εκτός αυτού η Κατερίνα Καινούργιου! "Διαφωνώ κάθετα! Είναι φρικτό"

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ευτυχείτε: Εκτός αυτού η Κατερίνα Καινούργιου!

Εκτός εαυτού βγήκε στον αέρα του Ευτυχείτε η Κατερίνα Καινούργιου, με την παρουσιάστρια να λέει μεταξύ άλλων ότι "διαφωνώ κάθετα! Είναι φρικτό". Τι είναι αυτό που συνέβη στην εκπομπή του Open;

Ειδικότερα ξεκινώντας σήμερα την εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου, άκουσε την "άχρηστη πληροφορία της ημέρας" από τον συνάδελφό της. Η συγκεκριμένη πληροφορία είχε να κάνει με τις ταυρομαχίες και το κόκκινο χρώμα με τον Κωνσταντίνο Ντάφλο να της λέει χαρακτηριστικά ότι: "Οι ταύροι δεν εκνευρίζονται με το κόκκινο πανί αλλά με την κίνησή του. Δεν μπορούν να δουν άλλωστε γιατί έχουν αχρωματοψία".

Ωστόσο η παρουσιάστρια βγήκε εκτός εαυτού, όχι φυσικά με τον συνάδελφό της, αλλά με τα όσα συμβαίνουν με τα συγκεκριμένα ζώα. "Πάντως θέλω να σου πω κάτι. Διαφωνώ κάθετα με ταυρομαχίες και όλο αυτό. Είναι εγκληματικό, φρικτό. Δεν θέλω να ανοίξω αυτή τη συζήτηση. Διαφωνώ κάθετα. Κι όσες φορές έχω δει εικόνες με πιάνει το στομάχι μου κυριολεκτικά. Το θεωρώ απάνθρωπο" είπε.

Δείτε ωστόσο και τα όσα είπε η Μέγκι Ντρίο για τις σχέσεις της με την Κατερίνα Καινούργιου. Κόλαφος!

Τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσε η Κατερίνα Καινούργιου που βγήκε εκτός εαυτού στον αέρα του Ευτυχείτε

Η αγαπημένη παρουσιάστρια εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στο «Ευτυχείτε» και ήταν πιο ευτυχισμένη από ποτέ, αφού συμφώνησε με το κανάλι να ανανεώσει τη συνεργασία της για δύο ακόμα χρόνια.

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της και από τη μεριά τους, οι συνεργάτες της, έσπευσαν να της ευχηθούν για το νέο αυτό ξεκίνημα, για τις επόμενες δύο τηλεοπτικές σεζόν στον αέρα του Open με την εκπομπή «Ευτυχείτε».

Πρώτος το λόγο πήρε ο Γρηγόρης Γκουντάρας ο οποίος συνεχάρη την παρουσιάστρια τόσο για τη νέα της συμφωνία όσο και για την μέχρι τώρα πορεία της.

«Είμαι πολύ χαρούμενη. Θα συνεχίσουμε τα επόμενα δύο χρόνια να είμαστε εδώ και να σας καλημερίζουμε. Σας ευχαριστώ για τις ευχές και τα τηλέφωνά σας. Θα ετοιμάσουμε φανταστικά πράγματα για την επόμενη διετία, σας το υπόσχομαι» είπε με τη σειρά της η Κατερίνα Καινούργιου.