Ξεκίνησαν τα... όργανα ανάμεσα σε Ατζούν Ιλιτζαλί και ΣΚΑΙ

Τι συμβαίνει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξεκίνησαν τα... όργανα ανάμεσα σε Ατζούν Ιλιτζαλί και ΣΚΑΙ

Ανάμεσα στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ και τον Ατζούν Ιλιτζαλί φαίνεται πως ξεκίνησαν τα όργανα; Σύμφωνα με το Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου είναι περίεργο το κλίμα και όπως φαίνεται το πρόβλημα που έχει ξεκινήσει είναι οικονομικής φύσεως.

Το τελευταίο διάστημα πολλά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν την Acun Medya να ξηλώνει το πλατό του My Style Rocks και να μην βγαίνει πάλι στον αέρα η συνέχεια του show μοντέλων, το οποίο «πάγωσε» τα γυρίσματα του λόγω του κορωνοϊού.

Όπως αποκάλυψε στο Happy Day η Τίνα Μεσσαροπούλου: «Υπάρχει ένα πάρα πολύ έντονο παρασκήνιο. Την Τετάρτη πήγαν άνθρωποι στο Γαλάτσι και ξήλωσαν ότι υπήρχε από την παραγωγή του My Style Rocks, ξήλωσαν κάμερες, φώτα, δεν έχει μείνει τίποτα, μόνο το σκηνικό. Ο ΣΚΑΪ από την πλευρά του επιμένει ότι το reality θα μπει κανονικά σε γυρίσματα τέλη Μαΐου για να βγει όλον τον Ιούνιο και να ολοκληρωθεί. Πώς θα γίνει όλο αυτό από τη στιγμή που ο Τούρκος παραγωγός έχει καλέσει τους συνεργάτες του, έχει ξεστήσει, δεν υπάρχει τίποτα.

Εδώ υπάρχει κάτι οικονομικής φύσεως, κάποια οικονομικά χρέη, οφειλόμενα ποσά από την πλευρά του καναλιού, καθυστερήσεις προς τον Τούρκο παραγωγό. Από ό,τι φαίνεται είναι πάρα πολύ ενοχλημένος ο Acun Ilicali, γιατί το ποσό που έχει μαζευτεί είναι αρκετά μεγάλο. Αυτός είναι ένας τρόπος για να πιέσει να καταβληθεί το ποσό, γι’ αυτό και δεν ξεστήνουν και το σκηνικό σε πρώτη φάση. Έτσι, διαρρέεται ότι θα υπάρχει κάποια εμπλοκή και ως προς το The Voice».

Τι δήλωσε ωστόσο ο Στέλιος Κουδουνάρης για τα... όργανα ανάμεσα σε Ατζούν Ιλιτζαλί και ΣΚΑΙ;

Το ρεπορτάζ της εκπομπής του Happy Day πρόβαλλαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε» σήμερα το πρωί, ενώ στη συνέχεια είχαν καλεσμένο μέσω Skype τον κριτή του «My style rocks», Στέλιο Κουδουνάρη. Η παρουσιάστρια, δεν δίστασε να τον ρωτήσει αν τελικά ισχύει ότι ξηλώνουν το πλατό του show.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, δεν έχει κάποια ενημέρωση από το κανάλι, ενώ όπως γνωρίζει το στούντιο είναι έτσι ακριβώς όπως το αφήσανε.

Να σημειώσουμε ωστόσο, πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει στην ομάδα του ένα δυνατό όνομα του χώρο που θα έχει στον ΣΚΑΙ την δική του εκπομπή.