Ιωάννα Τούνη: Πόζαρε με νέο κομμάτι από την συλλογή της κι έγινε χαμός

Τους ξεσήκωσε όλους!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ιωάννα Τούνη: Πόζαρε με νέο κομμάτι από την συλλογή της κι έγινε χαμός

Χαμός στο Instagram. H Ιωάννα Τούνη πόζαρε με ένα νέο κομμάτι από την συλλογή της και ξετρελαθήκαμε. Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φυσικά τα νέα "καλούδια" που έχει φέρει η Bubblegun.

Με ένα μπλε θανατηφόρο μπικίνι και με μια μαύρη ζακέτα από την νέα συλλογή της Bobblegun πόζαρε στο Instagram η Ιωάννα Τούνη, που ανέβασε για ακόμα μια φορά την θερμοκρασία στο κόκκινο. Ως γνωστών η όμορφη influencer, μαζί με τη φίλη της Στέλλα Πάσσαρη, που συμμετείχε φέτος στο My Style Rocks, έχουν εταιρία ρούχων.

Φυσικά λοιπόν και η Τούνη μας δείχνει μέσα από τις αναρτήσεις που κάνει τα νέα κομμάτια που φέρνει η συλλογή της και φυσικά μοιράζει εγκεφαλικά με τις φωτογραφίες που ανεβάζει. "Ζακέτα να πάρεις. Όταν δεν μπορείς να αποφασίσεις αν έξω είναι καλοκαίρι ή χειμώνας" έγραψε δε στην λεζάντα της εικόνας που ακολουθεί και εμείς μείναμε με το στόμα ανοιχτό.

Δείτε ωστόσο και τι το απρόοπτο της συνέβη σε φωτογράφιση που έκανε πρόσφατα. Τι έγινε;

Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα μετά την καραντίνα που έκανε η Ιωάννα Τούνη, η οποία έφερε χαμό όταν πόζαρε με τον νέο κομμάτι από την συλλογή της

Ύστερα από έξι εβδομάδες αναμονής η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε ξανά στα αγαπημένα της μέρη και αυτά δεν είναι άλλα από το κομμωτήριο. Η γνωστή influencer περίμενε υπομονετικά όλα αυτό το διάστημα τη λήξη της καραντίνας αφού ήθελε πως και πως να ετοιμαστεί και να ανανεωθεί.

Η ίδια φρόντισε να κλείσει νωρίς τα ραντεβού της, ώστε να προλάβει τα φτιάξει νύχια και μαλλιά την πρώτη μέρα με το που άνοιξαν τα μαγαζιά, πράγμα και που φυσικά κατάφερε.

Την είδηση μάλιστα έκανε γνωστή, μέσα από αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μοιράστηκε τη χαρά της με τους διαδικτυακούς φίλους της.

νύχια Ιωάννα Τούνη
πεντικιούρ Ιωάννα Τούνη