Ανδρέας Γεωργίου: «Για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα στις 8 Λέξεις πρέπει να...»

Η ανακοίνωση του για την συνέχεια της σειράς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανδρέας Γεωργίου: «Για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα στις 8 Λέξεις πρέπει να...»

«Για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα στις 8 Λέξεις πρέπει να...», είπε μεταξύ άλλων ο Κούλλης Νικολάου για την επιτυχημένη σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και τη σκηνοθετεί. Τι συμβαίνει με την επιστροφή της στις οθόνες μας και τον Ανδρέα Γεωργίου;

Όπως όλες οι σειρές της ελληνικής τηλεόρασης έτσι και οι «8 Λέξεις» πάγωσαν τα γυρίσματα της λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Ωστόσο, με την σταδιακή άρση των μέτρων απαγόρευσης επιστρέφουν και πάλι στις οθόνες μας.

Ωστόσο, σε στάση αναμονής είναι ο παραγωγός και ηθοποιός της σειράς, Ανδρέας Γεωργίου, όπως και ο Κούλλης Νικολάου, ο οποίος δήλωσε στο TV Έθνος: «Εμείς σταματήσαμε τα γυρίσματα μια εβδομάδα πριν από την επιβολή του lockdown, με την πεποίθηση ότι θα βοηθήσουμε να μην εξαπλωθεί ο κορονοϊός. Και από εκείνη τη στιγμή είμαστε σε αναμονή για το τι θα αποφασίσουν οι αρμόδιοι. Υπάρχει ένα στοκ 30 επεισοδίων που τους λείπει όμως η τελευταία πινελιά. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε να δώσουμε ένα φινάλε στους τηλεθεατές για τον πρώτο κύκλο. Για να ξεκινήσουμε γυρίσματα στις "8 Λέξεις" πρέπει να ανοίξουν τα αεροδρόμια για να μπορέσουν να έρθουν οι ηθοποιοί που βρίσκονται στην Αθήνα. Η εταιρεία μας έχει έδρα στην Κύπρο και τα γυρίσματα γίνονται κατά βάση στην Κύπρο»

Ωστόσο, εμείς έχουμε και ένα αποκλειστικό «βόμβα» για τις 8 Λέξεις. Η Ιφιγένεια σπαράζει για τον πατέρα της και...

Η ανακοίνωση του Ανδρέα Γεωργίου επιβεβαιώνουν και τα αποκλειστικό του Vanda's blog για τις 8 Λέξεις

Δυστυχώς άσχημες είναι οι εξελίξεις για τους τηλεθεατές των 8 Λέξεων, της αγαπημένης σειράς του ΣΚΑΙ και μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog θα σας μεταφέρω ακριβώς όσα έμαθα για τις νέες αποφάσεις που πήρε ο τηλεοπτικός σταθμός του Φαλήρου, όσον αφορά τη νέα κανονικότητα στην οποία προσπαθούμε όλοι από σήμερα να... συνηθίσουμε - καταφέρουμε.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις και με όσα μου αποκάλυψε πηγή μου μέσα από το κανάλι και θα σας μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη, οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ φέρεται να αποφάσισαν να τελειώσουν ήδη τη σεζόν αυτή. Και τι εννοώ;

Ποιες οι εξελίξεις στον ΣΚΑΙ με το 8 Λέξεις - Γιατί θα δυσαρεστηθεί το κοινό

Το κανάλι του Φαλήρου φέρεται να θεωρεί πως δεν είναι η ώρα να επενδύσει κανείς σε προγράμματα αφού υπάρχει σημαντική πτώση της διαφήμισης σε όλους τους σταθμούς κι έτσι θα συνεχίσει να επενδύει στις ενημερωτικές εκπομπές καθ'όλη την διάρκεια του Μαΐου με ελάχιστες πινελιές ψυχαγωγίας από τις εκπομπές που ήδη έχει επαναφέρει αυτές δηλαδή του Γιώργου Λιάγκα και του Νίκου Μουτσινά αλλά και από τη νέα τούρκικη σειρά του, ο Γιατρός.

Στο πλαίσιο αυτό οριστική είναι η απόφαση να πάνε από την επόμενη σεζόν το Big Brother - που πάγωσε την πρεμιέρα του - και ειδικά το 8 Λέξεις.

Ποια η μεγάλη δυσκολία που αντιμετωπίζουν με τη σειρά 8 Λέξεις

Η σειρά αντιμετωπίζει μια επιπλέον δυσκολία σε σύγκριση με τα υπόλοιπα projects αφού οι μισοί ηθοποιοί είναι Αθήνα και οι μισοί Κύπρο, χωρίς άμεση προοπτική στην άρση περιορισμών στις πτήσεις.

Εκτός προγράμματος γι αυτή τη σεζόν, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μου φέρεται να μένει και το My Style Rocks.

Ωστόσο, ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΚΑΙ και για τον Σπύρο Παπαδόπουλο και την εκπομπή στην Υγεία μας. Δείτε εδώ όσα έχουν αποφασιστεί!