Απίστευτο σκηνικό στο Ευτυχείτε - Ο Στέλιος Κουδουνάρης τα "έχωσε" στον Γκουντάρα

«Έχω αισθανθεί προσβεβλημένος…»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απίστευτο σκηνικό στο Ευτυχείτε - Ο Στέλιος Κουδουνάρης τα

Απίστευτο σκηνικό στο Ευτυχείτε, με τον Στέλιο Κουδουνάρη που τα "έχωσε" στον Γρηγόρη Γκουντάρα. Ο ίδιος βρέθηκε εκεί για να αναφερθεί στο My Style Rocks, ωστόσο θυμήθηκε κάτι που είπε ο δημοσιογράφος και τον ενόχλησε.

Ο σχεδιαστής Στέλιος Κουδουνάρης μιλά μεταξύ άλλων για το πως πέρασε στην καραντίνα αλλά και για το My Syle Rocks και για το αν και πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα ενώ παραδέχτηκε ότι έχει επικοινωνία με τον Λάκη Γαβαλά και την Έλενα Χριστοπούλου.

«Εμείς συζητάμε συνεχώς με την παραγωγή. Σίγουρα, δεν μπορώ να σας πω κάτι συγκεκριμένο γιατί η κατάσταση είναι πάρα πολύ ρευστή», είπε.

«Το σκηνικό είναι εκεί που το αφήσαμε», συμπλήρωσε ο γνωστός σχεδιαστής αναφορικά με την κατάσταση του πλατό του show μόδας.

Το ξέσπασμα του Στέλιου Κουδουνάρη στον Γρηγόρη Γκουντάρα

Στη συνέχεια, ο Στέλιος Κουδουνάρης, θύμισε στον Γρηγόρη Γκουντάρα ότι τον κατηγόρησε ότι έχει αφήσει οικογένειες στον δρόμο γιατί κλείστηκε στο καμαρίνι του και έκανε βεντετιλίκια.

«Δεν ισχύει αυτό, απλά βρήκα την αφορμή τώρα να σου απαντήσω και δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο στο θέμα. Έχω αισθανθεί προσβεβλημένος με αυτή την τοποθέτηση γιατί είμαι ένας άνθρωπος, ο οποίος στηρίζει την ελληνική οικονομία, έχοντας προσωπικό. Ξέρω πώς είναι να κρεμάς μία επιχείρηση», είπε.

Ο δημοσιογράφος από την άλλη είπε πως «Επειδή ξέρω πολύ καλά τι λέω, είπα αν ισχύει κάτι τέτοιο.»

Θέση πήρε και η Κατερίνα Καινούργιου η οποία υποστήριξε τον συνάδελφο της.

Δείτε το βίντεο:

Ωστόσο λίγο πριν τον Στέλιο Κουδουνάρη είχε ξεσπάσει και η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή, με ένα θέμα που προβλήθηκε από συνεργάτη της και την έκανε κυριολεκτικά έξαλλη.