Eurovision: Η Στεφανία «έσπασε» τη σιωπή της για την ακύρωση του διαγωνισμού

Όλο το παρασκήνιο στη φόρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Eurovision: Η Στεφανία «έσπασε» τη σιωπή της για την ακύρωση του διαγωνισμού

Η Στεφανία Λυμπερακάκη, «έσπασε» την σιωπή της για πρώτη φορά μετά την είδηση της ακύρωσης του μουσικού διαγωνισμού της Eurovision. H τραγουδίστρια αναφέρθηκε σε όλα χωρίς δισταγμό.

Συγκεκριμένα, η εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision, Στεφανία Λυμπερακάκη αποκαλύπτει στο παρακάτω βίντεο, όλο το παρασκήνιο της ακύρωσης του διαγωνισμού και μιλά μεταξύ άλλων για το τι κάνει μέσα στην καραντίνα.

Η 17χρονη Στεφανία, μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και είπε μεταξύ άλλων πως μπορεί στην αρχή να μην της άρεσε που ακυρώθηκε ο διαγωνισμός γιατί όλα ήταν κανονισμένα, ωστόσο στην συνέχεια κατάλαβε πως η υγεία είναι πιο σημαντική.

Όσον αφορά τις ημέρες της στην καραντίνα, είπε πως όλο αυτό το διάστημα διάβαζε για το σχολείο, έφτιαχνε βιντεάκια για το Youtube, ενώ έχει και μαθήματα ελληνικών έτσι ώστε να μάθει καλύτερα τη γλώσσα.

Μπορεί η Στεφανία να μην μας εκπροσώπησε στο διαγωνισμό λόγω της ακύρωσης του με αφορμή τον κορωνοϊό, ωστόσο την ακούσαμε να τραγουδά το «Supergirl» και μείναμε «κάγκελο».

"Έσκασαν" νέες πληροφορίες για τη Eurovision που θα μας εκπροσωπούσε η Στεφανία

"Έσκασαν" νέες πληροφορίες για τον διαγωνισμό της Eurovision. Όσα θα δούμε στις 16 Μαΐου. Μια σκηνή με πολλή μουσική, σκηνοθετικά ευρήματα, παλιές και νέες συμμετοχές και πολλές εκπλήξεις, η Ευρώπη ενώνεται.

Με πολλή μουσική, σκηνοθετικά ευρήματα, παλιές και νέες συμμετοχές και πολλές εκπλήξεις, η Ευρώπη ενώνεται το Σάββατο 16 Μαΐου 2020 στο ρυθμό της Eurovision, μέσα από την ειδική εκπομπή με τον τίτλο «Europe Shine a Light» που διοργανώνει η EBU σε συνεργασία με την ολλανδική τηλεόραση.

Το δίωρο τηλεοπτικό πρόγραμμα, που αντικαθιστά τον Μεγάλο Τελικό μετά τη ματαίωσή του, για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, λόγω της πανδημίας του Covid-19, θα προβληθεί ζωντανά από την ΕΡΤ1 και το Web Tv της ΕΡΤ στις 22:00, όταν και υπό κανονικές συνθήκες θα διεξαγόταν και θα μεταδιδόταν ο Τελικός του 65ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2020.