Η Φαίη Σκορδά ξεκαθαρίζει για το Νίκο Ηλιόπουλο: "Άλλο εννοούσα κι έγινε θέμα!"

Τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Φαίη Σκορδά ξεκαθαρίζει για το Νίκο Ηλιόπουλο:

Η Φαίη Σκορδά ξεκαθαρίζει για το Νίκο Ηλιόπουλο. "Άλλο εννοούσα κι έγινε θέμα!", αναφερόμενη στην χθεσινή είδηση που την ήθελε να μετακομίζει και να ψάχνει νέο σπίτι μαζί με τον σύντροφο της.

Να ξεκαθαρίσει τα πράγματα σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν χθες στο Πρωινό την ώρα των ζωδίων, θέλησε να κάνει την Παρασκευή η Φαίη Σκορδά.

Χθες η παρουσιάστρια, την ώρα που η Λίτσα Πατέρα έλεγε τα ζώδια και έκανε τις προβλέψεις της για τον Σκορπιό, ανέφερε πως όσοι έχουν γεννηθεί κοντά στις 18 Νοεμβρίου, ετοιμάζονται για αλλαγή στέγης ή συγκατοίκησης.

Τότε η Φαίη Σκορδά είπε: «Α! Βλέπεις μετακόμιση ε;», αφήνοντας όλους να καταλάβουν πως ο σύντροφός της μετακομίζει μαζί της.

Σήμερα την ώρα που η Λίτσα Πατέρα μιλούσε για τον Σκορπιό, η Φαίη Σκορδά απάντησε «Χθες είπα αυτό με τους Σκορπιούς και έγινα θέμα στα σάιτ. Δεν ξαναμιλάω. Άλλο εννοούσα».

«Τα σάιτ κατάλαβαν το σωστό;» ρώτησε ο Άρης Καβατζίκης, με τη Φαίη Σκορδά να μην δίνει ξεκάθαρη απάντηση, η οποία χθες στην εκπομπή είχε ένα μικρό ατύχημα.

Η χθεσινή ατάκα της Φαίης Σκορδά για τον Νίκο Ηλιόπουλο που ξεκαθάρισε σήμερα

Σαν "βόμβα" έσκασε μία αποκάλυψη που έγινε για το νέο σπίτι στο οποίο ετοιμάζονται να συγκατοικήσουν η Φαίη Σκορδά με τον σύντροφό της, Νίκο Ηλιόπουλο, και εμείς σας έχουμε όλες τις λεπτομέρειες από το σχόλιο που έκανε on air η παρουσιάστρια.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και λίγο καιρό και όπως αποκαλύφθηκε σήμερα από ένα σχόλιο που έκανε η Φαίη Σκορδά, μάλλον ετοιμάζονται να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Αφορμή στάθηκε μία πρόβλεψη που έκανε η Λίτσα Πατέρα ενώ έλεγε τι θα συμβεί με το ζώδιο της Φαίης Σκορδά.

Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για το νέο σπίτι με τον Νίκο Ηλιόπουλο

Την ώρα που η Λίτσα Πατέρα έλεγε τα ζώδια και έκανε τις προβλέψεις της για τον Σκορπιό είπε ότι όσοι έχουν γεννηθεί κοντά στις 18 Νοεμβρίου ετοιμάζονται για αλλαγή στέγης ή συγκατοίκησης. Τότε η παρουσιάστρια όλο νόημα είπε: «Α! Βλέπεις μετακόμιση ε;» Και φυσικά οι συνεργάτες που το κατάλαβαν δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους, όπως θα δείτε και στο βίντεο. Να σημειωθεί ότι ο Νίκος Ηλιόπουλος έχει γενέθλια στις 19 Νοεμβρίου και είναι Σκορπιός.

Το ζευγάρι μπορεί μέχρι στιγμής να έχει κρατήσει χαμηλούς τόνους, ωστόσο οι δυο τους σε όλες τις κοινές τους εμφανίσεις φαίνεται να είναι πολύ αγαπημένοι και να περνούν πολύ όμορφες στιγμές, οπότε 4 χρόνια μετά το διαζύγιο της παρουσιάστριας από τον Γιώργο Λιάγκα, ήρθε η ώρα να προχωρήσει τη ζωή της και να πάει τη σχέση της στο επόμενο βήμα.

Ακόμα βέβαια δεν έχε επιβεβαιωθεί η είδηση πως η Φαίη Σκορδά θα συγκατοικήσει με τον Νίκο Ηλιόπουλο, ωστόσο όπως φάνηκε από το σχόλιο που έκανε η παρουσιάστρια, μάλλον το πράγμα πάει προς τα εκεί!