Ξεσάλωσε το Twitter με τον Νίνο: "Κρέμασα στον κήπο κάτι CD του..." - Τι συνέβη;

Πήραν "φωτιά" τα πληκτρολόγια!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξεσάλωσε το Twitter με τον Νίνο:

Χαμός έχει γίνει στο Twitter με το όνομα του Νίνο Ξυπολιτά να έχει φέρει χαμό και τους χρήστες να ξεσα;λώνουν. Τα σχόλια στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης είναι πολλά και άκρως "καυτά". Τι έγινε και πυροδότησε όλον αυτόν τον χαμό; Διαβάστε μερικά από τα πιο αστεία σχόλια που βρήκαμε στην πλατφόρμα.

Πρώτο, πρώτο φιγουράρει το όνομα του Νίνο στο Twitter. Ο ίδιος έκανε μια ανάρτηση μετά από καιρό και οι χρήστες δεν άφησαν τίποτα να πέσει κάτω. Τα πληκτρολόγια πήραν φωτιά, με πολύ κόσμο να γράφει αστεία σχόλια. Αυτό που σχολίασαν κυρίως είναι αν τον γνωρίζουν οι νέες γενιές, αλλά και διάφορα σχόλια για επιστροφή στο 2000.

Ειδικότερα ο γνωστός τραγουδιστής έκανε μια ανάρτηση στην οποία έγραψε χαρακτηριστικά: "Οποιος δεν έχει ονοματεπωνυμο και την κανονικη φωτογραφία του προσώπου στο τουίτερ,και εχει λογαριασμό απλά για να σχολιάζει,εχει χαιρετίσματα απο τον εαυτό του το 2080. Είναι ακόμα στο τουίτερ λέει. Έτσι κλείνω σήμερα" και όπως καταλαβαίνεται έγινε χαμός. Διαβάστε παρακάτω μερικά από τα καλύτερα σχόλια.

Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα σχόλια που είδαμε στο Twitter για τον Νίνο Ξιπολιτά - Ξεσάλωσαν οι χρήστες

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Ορίστε μερικά από τα καλύτερα σχόλια που διαβάσαμε στην πλατφόρμα:

"Θέλουν να μας πείσουν τώρα ότι δεν ξέρουν τον Νίνο,όπως δεν ξέρουν και τα κλαρίνα και τα καλοκαίρια στα πανηγύρια ρουφάνε την προβατίνα σαν ανακοντα του Αμαζονίου".

"Κάτσε δηλαδή, κάποιοι στο τουιτερ έβαλαν να δουν τη συναυλία #20XroniaFoivos και όταν βγήκε ο #Νίνο τον έκραξαν, ότι δεν εχει ζωή και καριέρα και φωνή. Και τους ενόχλησε που εμφανίστηκε ο ίδιος και τους απάντησε. Και μετά λέτε για ποιότητα & σας φταίει ο Νίνο".

"Αρχισε τις απειλες και τις βρισιες ο Νινο. Αλλα επειδη εχω χασει επεισοδια, ας το παρουμε απο την αρχη λιγο. Καταρχας ποιος ειναι ο Νινο;"

"και μαθαινουμε τελικά οτι τον νινο τον χακαρε ο σιροκος και τον greek freak ο δαμος"

"Τι είναι αυτό το νινο που λέτε όλοι σήμερα, πείτε μου, μη μ αφήνετε στα σκοτάδια"

"θα το γιορτάσω σε μία πλατεία σαν τα 14χρονα που μαζεύονται με σηκωμένα μπατζάκια μπύρα τενεκεδάκι κι αυτά τα ηχεία που κουβαλάνε στους ώμους ακούγοντας Νίνο και χιπ χοπ με στίχους «είμαι τρελός εγώ μεγάλωσα σε πλατείες και κάνω γκράφιτι με κυνηγάει η αστυνομία». όλοι καλεσμένοι"

"Κρέμασα στον κήπο κάτι CD του Νίνο για να μην έρχονται τα πουλιά & γύρισε ένα & μου είπε "δεν μας λυπάσαι καθόλου ρε μ@λ@κα;".

"Διάβασα για το Νινο και το κινητό μου μεταμορφώθηκε ξαφνικά σε νοκια 3310".

Σας έχουμε βέβαια και μια φωτογραφία του τραγουδιστή από όταν ήταν ακόμα παιδάκι. Δεν θα τον αναγνωρίζατε!