Ελένη Μενεγάκη: Ξέχασαν το μικρόφωνό της ανοιχτό - Ακούστηκε τι έλεγε πίσω από τις κάμερες

Μεγάλη αμηχανία στο πλατό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Μενεγάκη: Ξέχασαν το μικρόφωνό της ανοιχτό - Ακούστηκε τι έλεγε πίσω από τις κάμερες

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στη σημερινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, μιας και οι συνεργάτες της παρουσιάστριας, ξέχασαν ανοιχτό το μικρόφωνό της, με αποτέλεσμα λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή, να ακουστούν όλα όσα έλεγε πίσω από τις κάμερες σε αυτούς που την ετοίμαζαν.

Η γνωστή παρουσιάστρια είναι πολύ αυθόρμητη στις εκπομπές της και αυτό είναι ένα από τα στοιχεία που έχουν λατρέψει οι τηλεθεατές της, στη μακροχρόνια πορεία της στην τηλεόραση.

Μία από τις συνήθειες που έχει η Ελένη Μενεγάκη, είναι να μπαίνει στο πλατό της εκπομπής καθυστερημένα, κάτι που έκανε και πριν από δύο μέρες λέγοντας χαρακτηριστικά πως ακόμα και στην τελευταία μέρα της στο κανάλι θα μπει καθυστερημένα στο πλατό.

Σήμερα ωστόσο η είσοδός της πέρα από καθυστερημένη ήταν και αρκετά εντυπωσιακή μιας και η Ελένη Μενεγάκη προσπαθούσε να οργανωθεί για να μπει μέσα στο πλατό, ενώ το μικρόφωνό της ήταν ανοιχτό, με αποτέλεσμα να βγουν στον αέρα όλα όσα έλεγε και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο με τον Τάσο Τεργιάκη να μένουν αμήχανοι περιμένοντάς τη.

Αυτά ακούστηκαν να λέει πίσω από τις κάμερες η Ελένη Μενεγάκη με το ανοιχτό μικρόφωνο

Η Ελένη Μενεγάκη προσπαθούσε πριν μπει να φτιάξει τα παπούτσια της τα οποία δεν είχε προλάβει ακόμα να βάλει και έτσι πολλά από αυτά που έλεγε ακούστηκαν στον αέρα.

Η Ελένη είχε λαχανιάσει από το τρέξιμο και… φώναζε: «Μισό λεπτό!Μισό λεπτό καλέ! Πού να μπω; Να φτιάξω το λουράκι μου…»!

Βέβαια μόλις η παρουσιάστρια κατάλαβε πως οι κάμερες την τραβάνε, και πως όλα όσα λέει ακούγονται, χαμογέλασε στον φακό και μπήκε τρέχοντας μέσα στο πλατό της εκπομπής για να καλησπερίσει τους τηλεθεατές αλλά και τους συνεργάτες της που την περίμεναν υπομονετικά.

Ελένη Μενεγάκη ανοιχτό μικρόφωνο