Σταύρος Θεοδωράκης: Δε θα πιστέψετε τι έκανε στο πρόσωπό του - Αδιανόητη η εικόνα του

Αγνώριστος!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σταύρος Θεοδωράκης: Δε θα πιστέψετε τι έκανε στο πρόσωπό του - Αδιανόητη η εικόνα του

Μετά την απόφασή του να ξυρίσει το μουστάκι του, σίγουρα δε θα μπορέσετε να πιστέψετε τι έκανε στο πρόσωπό του ο Σταύρος Θεοδωράκης, με την εικόνα του δημοσιογράφου να έχει πλέον αλλάξει πολύ και να είναι πραγματικά αδιανόητη!

Ο γνωστός δημοσιογράφος δείχνει τον τελευταίο καιρό μία ανησυχία για την εμφάνισή του και μιας και βρισκόμασταν όλο αυτόν τον καιρό στην καραντίνα, αποφάσισε να πειραματιστεί λίγο.

Αυτή την αλλαγή έκανε στο πρόσωπό του ο Σταύρος Θεοδωράκης

Έτσι πέρα από το ξύρισμα στο κεφάλι του, ο Σταύρος Θεοδωράκης αποφάσισε να ξυρίσει το μούσι του και να αφήσει μουστάκι, με την εμφάνιση του να αλλάζει σημαντικά από αυτό που θυμόμασταν τόσο καιρό, κάτι που φαίνεται να έχει γίνει μεγάλη μόδα αφού μουστάκι άφησε και ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Το νέο αυτό look είναι σίγουρα πολύ διαφορετικό και δεν ξέρουμε για πόσο καιρό σκοπεύει να το κρατήσει ακόμα ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης στο αυριανό podcast Πρωταγωνιστές μιλάει με Ανωγειανούς φίλους. Τον Παπά-Ανδρέα, που είναι πρώτος...

Posted by Πρωταγωνιστές (official) on Wednesday, May 6, 2020

Πριν από λίγο καιρό Σταύρος Θεοδωράκης ξύρισε και το κεφάλι του

"Δημιουργικά, διαφορετικά πράγματα κάθε μέρα...Αχ ρε Τσιόδρα αχ" ακούγεται να λέει ο Σταύρος Θεοδωράκης στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram και στο οποίο μας δείχνει την κομμωτική που έγινε στο σπίτι του.

Άλλωστε να πούμε ότι γενικά, καθώς είναι κλειστά καταστήματα και κομμωτήρια είχαμε πολλά κουρέματα... από το σπίτι αυτές τις ημέρες, με τους διάσημους κύριους και τις κυρίες, μαζί ή με παρέα να αναλαμβάνουν το μαλλί.

Από την μεριά του ο Σταύρος Θεοδωράκης στην δική του ανάρτηση έγραψε τα εξής:

"Η Αργυρώ μικρή ήθελε να γίνει ή κομμώτρια ή ηθοποιός. Το ξαναθυμήθηκε πριν από λίγο. Ο προηγούμενος που κούρεψε ήταν ο Κεν, ο φίλος της Μπάρμπι"

Ορίστε και το ποστ