Τατιάνα Στεφανίδου: Έκανε ανάρτηση στο Instagram μετά από καιρό και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων

Αυτή είναι η φωτογραφία που δημοσίευσε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τατιάνα Στεφανίδου: Έκανε ανάρτηση στο Instagram μετά από καιρό και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων

Στο Instagram έκανε μια ανάρτηση μετά από πάρα πολύ καιρό αποχής από τα social media, η Τατιάνα Στεφανίδου. Ωστόσο, με την φωτογραφία της προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Τι συνέβη και έσπευσαν όλοι να της σχολιάσουν;

Η παρουσιάστρια πέρασε την ημέρα της καραντίνας της λόγω κορωνοϊού μαζί με την οικογένεια της. Όλο αυτό το διάστημα των δυο μηνών είχε στο πλευρό της το σύζυγο της, Νίκο Ευαγγελάτο, την κόρη της, και το γιο της. Βέβαια, απείχε όπως είδαμε δει από τα social media. Αφού, δεν έκανε αναρτήσεις στο λογαριασμό της.

Η Τατιάνα Στεφανίδου πριν «σκάσει» ο κορωνοϊό ήταν καθημερινή χρήστης του Instagram και μοιραζόταν αρκετές στιγμές από την καθημερινότητα της. Ωστόσο, όταν όλα ξεκίνησαν είχε «εξαφανιστεί». Ωστόσο, όπως μας έδειξε επέστρεψε.

Συγκεκριμένα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια άκρως εντυπωσιακή φωτογραφία της. Αφού, είχε δημιουργήσει ένα απίστευτο στιλ με το κοστούμι της.

Η φωτογραφία της μάλιστα, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, αφού όλοι έσπευσαν να της σχολιάσουν πόσο όμορφη και στιλάτη ήταν, ενώ άλλοι έγραφαν πως επιτέλους επέστρεψε.

Πριν από λίγες ημέρες ωστόσο έγινε και ένα αδιανόητο περιστατικό στην εκπομπή της. Της έκλεισε το τηλέφωνο ο Πάτερ Σεραφείμ και έμειναν όλοι «κάγκελο». Τι έγινε;

Αυτή ήταν η πιο πρόσφατη ανάρτηση της Τατιάνας Στεφανίδου στο Instagram πριν από λίγο καιρό

Με αυτό το αντικείμενο η Τατιάνα Στεφανίδου, έχει εμμονή και στο σπίτι της το έχει διακοσμήσει σε κάθε δωμάτιο. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που το έχει αναρτήσει στο Instagram της με φωτογραφίες από το εσωτερικό της οικίας της.

Πριν λίγες ώρες ωστόσο, επέστρεψε και πάλι με μια πολύ όμορφη και άκρως ανοιξιάτικη ανάρτηση, την οποία έκανε μέσα από το σπίτι της. Μπορεί η καραντίνα να έχει τελειώσει, ωστόσο η Τατιάνα Στεφανίδου συνεχίζει να μένει στο σπίτι της, έχοντας περιορίσει τις άσκοπες μετακινήσεις.

Συγκεκριμένα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η παρουσιάστρια της εκπομπής «Μαζί σου» μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της από το σπίτι όπου απαθανάτισε μια γλάστρα που έχει στο σπίτι της.

Τατιάνα Στεφανίδου εμμονή λουλούδια στο σπίτι