Δεν πίστευε στα μάτια της η Ελένη Μενεγάκη -"Τι εμφάνιση είναι αυτή..."

Έκπληκτη η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν πίστευε στα μάτια της η Ελένη Μενεγάκη -

Έκπληκτη έμεινε στον αέρα του Alpha η Ελένη Μενεγάκη, που είχε σύνδεση με την Κατερίνα Παπουτσάκη. Η ηθοποιός της μίλησε για την καραντίνα και το πως πέρασε όλο αυτό το διάστημα και η παρουσιάστρια δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της. Τι σχολίασε για την εμφάνισή της;

Ειδικότερα η Κατερίνα Παπουτσάκη έκανε σύνδεση με την εκπομπή του Alpha και όπως προαναφέραμε μίλησε φυσικά για το τι έκανε όλο αυτόν τον καιρό που ήταν κλεισμένη μέσα στο σπίτι. Ωστόσο η γνωστή παρουσιάστρια έμεινε σε άλλο κομμάτι, αφού μόλις την είδε στην οθόνη, έμεινε με το στόμα ανοιχτό. Αυτό που σχολίασε ήταν η εμφάνισή της, με την ίδια να της λέει ότι είναι πολύ λαμπερή.

"Τι εμφάνιση είναι αυτή Κατερίνα, υπερπαραγωγή [...]σου έκανε καλό η καραντίνα, ο εγκλεισμός" της είπε με την ηθοποιό να της απαντά με την σειρά της "όχι, ε ναι". Πάντως η αλήθεια είναι ότι η ηθοποιός έμοιαζε πιο όμορφη από ποτέ με τα μαλλιά της να έχουν μακρύνει αρκετά.

Ελένη Μενεγάκη - Κατερίνα Παπουτσάκη

Έγινε όμως και κάτι ακραίο σήμερα στην εκπομπή. Ξέχασαν ανοιχτό το μικρόφωνο. Δείτε εδώ όσα ακούστηκαν!Χαμός.

Ποια ημέρα όμως έχει μείνει στην μνήμη της Ελένης Μενεγάκη που δεν πίστευε στα μάτια της με την εμφάνιση της Κατερίνας Παπουτσάκη;

Ειδικότερα η όμορφη παρουσιάστρια με αφορμή την γιορτή της μητέρας θέλησε να στείλει τις ευχές της στις μανούλες όλου του κόσμου, με την ίδια να ξεκινά σήμερα την εκπομπή της και να λέει μεταξύ άλλων ότι "αυτή η ημέρα έχει γράψει τόσο στο μυαλό μου, από μικρό παιδί".

Η παρουσιάστρια είπε ακόμα πόσο σημαντική είναι για εκείνη η συγκεκριμένη γιορτή και έδωσε ευχές στις μανούλες όλου του κόσμου.