Άσχημα νέα για τον ALPHA - Αυτή η εκπομπή ρίχνει «αυλαία»

«Έσκασε» η ανακοίνωση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άσχημα νέα για τον ALPHA - Αυτή η εκπομπή ρίχνει «αυλαία»

Άσημα φαίνεται πως είναι τα νέα για τον ALPHA μιας και έγινε γνωστό μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσε το κανάλι, πως μία από τις εκπομπές που είχε αυτόν τον καιρό στο πρόγραμμά του ρίχνει πλέον «αυλαία» και δε θα την βλέπουμε από εδώ και στο εξής.

Τα προγράμματα των καναλιών έχουν αλλάξει σημαντικά τον τελευταίο καιρό, κυρίως λόγω των πρόσφατων εξελίξεων με τον κορωνοϊό που εξαπλώθηκε σε όλη τη χώρα.

Αφενός δεν είναι δυνατά μερικά γυρίσματα και αφετέρου υπήρξε η ανάγκη για περισσότερες ενημερωτικές εκπομπές, οι οποίες θα μετέφεραν στον κόσμο όλες τις τελευταίες ειδήσεις για τον κορωνοϊό, ειδικά για το διάστημα κατά το οποίο κράτησε η καραντίνα στην χώρα μας.

Η εκπομπή του ALPHA που ρίχνει «αυλαία»

Μία από τις εκπομπές αυτές, ήταν και το «Μένουμε ALPHA», με την Εύη Φραγκάκη και τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, το οποίο προβαλλόταν καθημερινά τα μεσημέρια από το κανάλι. Η έκρυθμη φάση του κορωνοϊού στη χώρα μας φαίνεται να φτάνει στο τέλος της, οπότε η συγκεκριμένη εκπομπή λαμβάνει τέλος.

Σήμερα ωστόσο η συγκεκριμένη εκπομπή τελείωσε και έκανε το τελευταίο της γύρισμα, ενώ στη θέση της πλέον ο ALPHA θα βάλει ελληνικές ταινίες, καθημερινά στις 15.30, ενώ ραγδαίες είναι και οι εξελίξεις στον ALPHA με τη σειρά «Έρωτας Μετά». Δείτε εδώ τι αποκάλυψε η Βάσω Λασκαράκη.

Η ανακοίνωση του Alpha

Το «Μένουμε ALPHA», μια εκπομπή που δημιουργήθηκε για να κάνει τις μέρες τις καραντίνας πιο ευχάριστες, ολοκληρώνει τον κύκλο του τώρα που βγήκαμε από την καραντίνα. Σήμερα, Παρασκευή 8 Μαΐου 2020, προβάλλεται η τελευταία εκπομπή, με τους Μιχάλη Κεφαλογιάννη και Εύη Φραγκάκη.

Μένουμε ALPHA τέλος

Από τη Δευτέρα 11/5/2020 και κάθε μέρα (ΔΕ-ΠΑ) στις 15:30 οι τηλεθεατές του Alpha θα μπορούν να απολαμβάνουν αγαπημένες ελληνικές ταινίες.

TAGS