Χαρά Βέρρα: Ζήτησε συγνώμη από τον Τρύφωνα Σαμαρά μετά τον χαμό - "Ένιωσα άσχημα"

Για τον χαμό στο J2US

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαρά Βέρρα: Ζήτησε συγνώμη από τον Τρύφωνα Σαμαρά μετά τον χαμό -

Δημόσια συγνώμη ζήτησε από τον Τρύφωνα Σαμαρά, η Χαρά Βέρρα που μίλησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η ίδια είπε μεταξύ άλλων ότι ένιωσε άσχημα, που δεν πήρε θέση για τα όσα έγιναν.

Ένας χαμός έχει γίνει μετά και την εμφάνιση που έκαναν στο J2US η Χαρά Βέρρα και ο Τρύφωνας Σαμαράς και η οποία συγκέντρωσε διάφορα σχόλια με τις "βολές" να δίνουν και να παίρνουν τις επόμενες ημέρες. Η ίδια μίλησε στον Αρναούτογλου και το Live Tonight και όπως ήταν φυσικό δέχτηκε ερώτηση και για τα όσα έχουν γίνει.

“Στο συγκεκριμένο θέμα και η επιτροπή είχε δίκιο και από την πλευρά του και ο Τρύφωνας, γιατί αυτός είναι. Δεν πήρα θέση γιατί δεν ήθελα να πάρει έκταση η συζήτηση περί παράδοσης. Ένιωσα άσχημα, ίσως έπρεπε να μιλήσω και να τον στηρίξω.

Του ζητάω συγγνώμη, τον αγαπάω πολύ... Ήρθα σε δύσκολη θέση. Αρχικά, το τραγούδι αυτό δεν ήταν παραδοσιακό, όταν μιλάμε για παράδοση μιλάμε για πολλά χρόνια πριν. Το συγκεκριμένο τραγούδι είναι πιο καινούργιο και δεν είναι παραδοσιακό" είπε χαρακτηριστικά. Δείτε και το σχετικό βίντεο που ακολουθεί.

Σας έχουμε βέβαια και τα "βέλη" που πέταξε ο Τρύφωνας Σαμαράς κατά του Λάκη Γαβαλά. Το μαλλιοτράβηγμα συνεχίζεται. Δείτε εδώ τα όσα είπε!

Η Χαρά Βέρρα ζήτησε συγνώμη μετά τον χαμό στο J2US και ο Κωστέτσος πέταξε "βόμβα" για τον Τρύφωνα Σαμαρά

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό γύρω από το performance που έκανε ο Τρύφωνας Σαμαράς το προηγούμενο Σάββατο στο J2US, με τα σχόλια να πέφτουν βροχή από όλες τις μεριές.

Ένας από αυτούς που θέλησε ωστόσο να πάρει το μέρος του Τρύφωνα Σαμαρά, ήταν ο καλός του φίλος, Βασίλειος Κωστέτσος, ο οποίος αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη εμφάνισή του στο J2US και σχολίασε πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να τον κρίνει ο κόσμος.

«Ο Τρύφωνας είναι ο Τρύφωνας. Με την ίδια λογική θα έπρεπε να κρίνουμε και αυτόν που κάνει την Ελληνοφρένεια που κοροϊδεύει τη στολή του τσολιά. Και ο Τρύφωνας σαν σάτιρα το παρουσιάζει. Του αρέσει η σάτιρα, για αυτό πήγε για να κάνει πλάκα», σχολίασε για τον Τρύφωνα Σαμαρά και την εμφάνιση που έκανε στο J2US.

«Δεν γνωρίζω γιατί δεν με έχετε δει τηλεοπτικά σε κάποια από τις εκπομπές. Δεν μου έχει γίνει κάποια σοβαρή πρόταση για να την συζητήσουμε. Ίσως θα μου έκανε και κακό. Δεν καταδικάζω όσους επιλέγουν να συμμετέχουν στα shows, όχι μόνο σε αυτά της μόδας, αλλά και στα μουσικά», ανέφερε σχετικά με το γιατί δεν τον έχουμε δει σε κάποιο τηλεοπτικό show.