Νέα "βέλη" του Τρύφωνα Σαμαρά κατά του Λάκη Γαβαλά - «Μάλλον έχει πάθει τρέλα»

Το «μαλλιοτράβηγμα» συνεχίζεται!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέα

Η κόντρα του Τρύφωνα Σαμαρά με τον Λάκη Γαβαλά καλά κρατεί και έτσι σήμερα το πρωί, ο γνωστός κομμωτής έριξε νέα «βέλη» κατά του σχεδιαστή για τα σχόλια που έκανε εις βάρος του, λέγοντας πως δεν μπορεί να εξηγήσει τη συμπεριφορά του και πως μάλλον τον έχει πιάσει κάποια τρέλα.

Πολύς λόγος έχει γίνει τις τελευταίες μέρες με την εμφάνιση του Τρύφωνα Σαμαρά που έφερε την αντίδραση της Δέσποινας Βανδή καθώς και του Λάκη Γαβαλά, με τον κομμωτή να μη διστάζει να απαντήσει σε όλους για τα σχόλιά τους.

Μάλιστα, ο Τρύφωνας Σαμαράς χθες σε δηλώσεις που έκανε σχολίασε πως ο Λάκης Γαβαλάς θα έπρεπε να κοιτάει τα χάλια του και όχι να σχολιάζει τον ίδιο, ενώ σήμερα μίλησε στην κάμερα του Happy Day και δε δίστασε να απαντήσει εκ νέου στον σχεδιαστή μόδας.

Τρύφωνας Σαμαράς Λάκης Γαβαλάς

Τα βέλη του Τρύφωνα Σαμαρά κατά του Λάκη Γαβαλά

«Δεν το περίμενα γιατί ποτέ με τον Λάκη δεν είχα καμία διένεξη. Πάντα τον έχω υποστηρίξει. Και στο Fab 5, που ήμασταν, είχαμε πάρα πολύ καλή σχέση. Δεν ξέρω. Μάλλον ο Λάκης έχει πάθει τρέλα, δεν μπορώ να το καταλάβω. Δηλαδή να κάθεται να κρίνει δημόσια και να γράφει στο facebook λες και ήταν δικό του και το είχε υπογράψει; Ότι μόνο αυτός θα κάνει αυτό το χτένισμα; Μήπως ο κύριος Γαβαλάς δεν πρόλαβε να το κάνει και θύμωσε; Δεν ξέρω» ήταν τα λόγια του.

Τι πυροδότησε τα βέλη του Τρύφωνα Σαμαρά

Ειδικότερα ο Λάκης Γαβαλάς έγινε έξαλλος με τον κομμωτή Στέφανο Βασιλάκη που επιμελήθηκε τα μαλλιά του Τρύφωνα Σαμαρά στην παρουσία του στο Just The 2 Of Us. Να σημειώσουμε ότι η εμφάνιση του διάσημου κομμωτή έφερε την έντονη κριτική της επιτροπής του show του Open με τον ίδιο μάλιστα να λέει ακόμα και ότι σκέφτεται να αποχωρήσει από το παιχνίδι.