«Ξεμάλλιασμα» για Τρύφωνα Σαμαρά και Λάκη Γαβαλά - «Δεν κοιτάει τα χάλια του, ας μας δείξει το αληθινό του...»

Τσουχτερές ατάκες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ξεμάλλιασμα» για Τρύφωνα Σαμαρά και Λάκη Γαβαλά - «Δεν κοιτάει τα χάλια του, ας μας δείξει το αληθινό του...»

Κανονικό «ξεμάλλιασμα» βλέπουμε να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας, ανάμεσα στον Τρύφωνα Σαμαρά και τον Λάκη Γαβαλά, με τον πρώτο να απαντάει στον σχεδιαστή μόδας για τα σχόλια που είχε κάνει ξεκαθαρίζοντας πως πρώτα απ' όλα πρέπει να κοιτάξει τα δικά του χάλια και να μας δείξει το αληθινό του μαλλί!

Πολύς λόγος έχει γίνει από το Σάββατο σχετικά με τα μαλλιά του Τρύφωνα Σαμαρά και τη γενικότερη εμφάνιση που έκανε στο J2US, τα σχόλια της Δέσποινας Βανδή και τις απαντήσεις του σε όσους προσπάθησαν να το κρίνουν.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος σχολίασε πως το έχουμε δει ξανά το συγκεκριμένο μαλλί σε Ελληνίδα τραγουδίστρια, και έτσι αφού απάντησε στη Δέσποινα Βανδή για τα ρούχα του, ο Τρύφωνας Σαμαράς έδωσε την απάντησή του και στον Λάκη Γαβαλά.

Η απάντηση που έδωσε ο Τρύφωνας Σαμαράς στον Λάκη Γαβαλά

«Αυτά τα μαλλιά τα είχε κάνει πρώτα η Αντζελίνα Τζολί. Τα έχουμε δει στην Αντζελίνα Τζολί το 2007. Οπότε ο κύριος Λάκης από κάπου κάνει την αντιγραφή του και μήπως ο κύριος Γαβαλάς τσαντίστηκε γιατί δεν το έκανε αυτός; Μήπως δεν πρόλαβε να το κάνει αυτός γιατί τον έχουμε δει με τόσα μαλλιά, ήμαρτον. Ας μας δείξει το αληθινό του μαλλί. Δεν κοιτάει τα χάλια του; Συγγνώμη που το λέω αλλά ο καθένας να κοιτάξει την καμπούρα του», είπε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Το σχόλιο που είχε κάνει ο Λάκης Γαβαλάς για τα μαλλιά του Τρύφωνα Σαμαρά

Ειδικότερα ο Λάκης Γαβαλάς έγινε έξαλλος με τον κομμωτή Στέφανο Βασιλάκη που επιμελήθηκε τα μαλλιά του Τρύφωνα Σαμαρά στην παρουσία του στο Just The 2 Of Us. Να σημειώσουμε ότι η εμφάνιση του διάσημου κομμωτή έφερε την έντονη κριτική της επιτροπής του show του Open με τον ίδιο μάλιστα να λέει ακόμα και ότι σκέφτεται να αποχωρήσει από το παιχνίδι.