Δούκισσα Νομικού: «Μείναμε» με την κουζίνα του σπιτιού της - Όλη γκρι με μεταλλικές λεπτομέρειες

Εικόνες από μέσα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δούκισσα Νομικού: «Μείναμε» με την κουζίνα του σπιτιού της - Όλη γκρι με μεταλλικές λεπτομέρειες

Μόλις είδαμε την κουζίνα που έχει στο σπίτι της η Δούκισσα Νομικού «μείναμε» κανονικά μιας και είναι πραγματικά εντυπωσιακή, αφού όλος ο χώρος είναι γκρι και τη διαφορά κάνουν οι μεταλλικές λεπτομέρειες που έχει σχεδόν σε όλα τα σημεία.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια εμφανίστηκε σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, ωστόσο τη σύνδεσή της την έκανε μέσα από την κουζίνα της.

Ο Νίκος Μουτσινάς βέβαια δεν περίμενε να τη δει να περιμένει στην κουζίνα και πόσο μάλλον, να τη δει να φτιάχνει κουλουράκια στον αέρα της εκπομπής του. Η Δούκισσα Νομικού ωστόσο δε δίστασε λεπτό και αποκάλυψε όλα τα μυστικά της για τα πιο λαχταριστά κουλουράκια που φτιάχνει για τα παιδιά της.

Κατά τη διάρκεια της σύνδεσης, η παρουσιάστρια έφτιαξε κουλουράκια και μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για το πώς βίωσε η ίδια την καραντίνα στο σπίτι με την οικογένειά της, λέγοντας ότι πέρασε καλά με τα παιδιά της, τον άντρα της και τους πέντε σκύλους της, ενώ ξεκαθάρισε πως φοβάται πολύ την κατάσταση που επικρατεί με την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Μάλιστα, έδωσε και μία συμβουλή για όλες τις μανούλες, κάνοντας μία αναφορά στον γιο της Σάββα και στο πώς τον διαχειρίζεται η ίδια, ενώ το δωμάτιο που μας έχει μείνει από το σπίτι της είναι αυτό που χρησιμοποιεί για ντουλάπα. Είναι τεράστιο, δείτε το εδώ.

«Τα παιδιά θέλουν πολύ ενέργεια αλλά και αγάπη. Το βλέπω στον γιο μου, όταν με βλέπει να είμαι καλά του λέω “σ’ αγαπώ”, τώρα που μιλάει κιόλας, μου λέει “κι εγώ σ’ αγαπώ μαμά” και λιώνω».

Τέλος, αναφέρθηκε στο κεφάλαιο τηλεόραση και ανέφερε: «Θα ήθελα να κάνω κάτι… Συζητήσεις είχαν γίνει και προ κορονοϊού, αλλά τώρα τα πράγματα είναι ουτοπικά και πρέπει να δούμε τις προϋποθέσεις».

Αυτή είναι η γκρι κουζίνα που έχει στο σπίτι της η Δούκισσα Νομικού