Με κοκτέιλ στο χέρι στο κέντρο της Αθήνας Μαρία Μπακοδήμου - Δέσποινα Βανδή

Όπως δεν τις έχεις ξαναδει!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με κοκτέιλ στο χέρι στο κέντρο της Αθήνας Μαρία Μπακοδήμου - Δέσποινα Βανδή

Η Μαρία Μπακοδήμου και η Δέσποινα Βανδή αποφάσισαν να γιορτάσουν το τέλος της καραντίνας και έτσι βγήκαν βόλτα στο κέντρο της Αθήνας. Πήραν ένα κοκτέιλ στο χέρι και περπάτησαν στην πλάκα ντυμένες πιο κάζουαλ από ποτέ.

Οι δύο κυρίες θέλησαν να ξεφύγουν για λίγο από τη ρουτίνα του σπιτιού τους και έτσι αποφάσισαν να «σαρώσουν» την Πλάκα, κάνοντας βόλτες και ανεβάζοντας απολαυστικές φωτογραφίες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Μαρία Μπακοδήμου και Δέσποινα Βανδή, εκμεταλλεύτηκαν τη νέα τάση που έχει δημιουργηθεί μετά την καραντίνα και πήραν take away κοκτέιλ απολαμβάνοντας την τελευταία υπερπανσέληνο του 2020. Σημειώνουμε ότι το φεγγάρι για όσους είχαν την τύχη να το απολαύσουν χθες Πέμπτη 7 Μαΐου ήταν μεγαλύτερο και πιο φωτεινό από ό,τι συνήθως.

Η Δέσποινα Βανδή άλλωστε είχε μεγάλη ανάγκη να ξεφύγει για λίγο μετά από όλα όσα είχαν συμβεί με τον Τρύφωνα Σαμαρά στην τελευταία εκπομπή του J2US. Δείτε εδώ τις ραγδαίες εξελίξεις με την απόφαση του κομμωτή.

Οι φωτογραφίες της Μαρίας Μπακοδήμου και της Δέσποινας Βανδή με το κοκτέιλ στο χέρι

Οι δύο κυρίες φρόντισαν να ενημερώσουν τους διαδικτυακούς τους φίλους για τη βόλτα τους και έτσι ανέβασαν μπόλικο υλικό στα προφίλ τους στο Instagram.

«Πρώτη μεγάλη βόλτα μετά την καραντίνα. Με take away τζιν τόνικ στο χέρι» σημείωσε η Μαρία Μπακοδήμου στο προφίλ της στο Instagram.

Φωτογραφία ανέβασε από τη μεριά της και η Δέσποινα Βανδή γράφοντας:

«Μια μικρή βόλτα στην Πλάκα και στα Αναφιώτικα με Πανσέληνο και γιασεμί και ένα καλοκαίρι να αδημονεί ανάμεσα μας...Σαν κάτι να μην άλλαξε ποτέ και σαν κάτι να έλειπε συνέχεια...Όμως γέμισε η ψυχή, αλλά δε χόρτασε,να πάρει!» σημείωσε η Δέσποινα Βανδή.