La Casa De Papel: Πλάκα κάνεις! Η «Τόκιο» είναι ίδια η μαμά της - Μοιάζουν σαν αδερφές

Εξίσου κούκλες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
La Casa De Papel: Πλάκα κάνεις! Η «Τόκιο» είναι ίδια η μαμά της - Μοιάζουν σαν αδερφές

Μόλις δει τη μητέρα της Τόκιο από το La Casa De Papel, είναι σίγουρο πως δε θα το πιστεύεις. Ανέβασε φωτογραφία στο Instagram της, μαζί της και νομίζαμε ότι μας κάνει πλάκα μιας και είναι ολόιδιες και μοιάζουν σαν να είναι αδερφές.

Η Τόκιο είναι ένα από τα πρόσωπα της επιτυχημένης σειράς που έχει κάνει πάταγο από την πρώτη κιόλας εμφάνισή της στο πρώτο επεισόδιο. Κάτι η εξυπνάδα της, κάτι το στιλ της, κάτι η ομορφιά της, η Τόκιο δε δυσκολεύτηκε να μπει στις καρδιές των τηλεθεατών.

Με την τέταρτη σεζόν να έχει κυκλοφορήσει στο Netflix και να μας έχει "τρελάνει" κανονικά, η Τόκιο χαλαρώνει μετά τα σκληρά γυρίσματα μαζί με δικούς της ανθρώπους, μιας και στην Ισπανία, η κρίση του κορωνοϊού είναι ακόμα πολύ σοβαρή και χρειάζεται να παραμένουν όλοι στο σπίτι.

Έτσι, η Ούρσουλα Κορμπερό, η τηλεοπτική Τόκιο δηλαδή, θέλησε να στείλει ένα πολύ όμορφο μήνυμα στη μαμά της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αυτό που διαπιστώσαμε μόλις την είδαμε ήταν ότι οι δυο κύριες είναι ολόιδιες.

Ωστόσο το γνωρίζατε ότι δύο ηθοποιοί του La Casa De Papel είναι ζευγάρι εδώ και καιρό; Μάθετε εδώ για ποιους πρόκειται!

Αυτή είναι η μαμά της Τόκιο από το La Casa de Papel

Τόκιο La Casa De Papel μαμά

Με αυτόν ωστόσο που πάθαμε φρενίτιδα, ήταν με τον σύντροφο της Τόκιο από το La Casa de Papel

Την Τόκιο, η κοινώς, Ούρσουλα Κορμπερό, τη γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Netflix, «La Casa De Papel», και αυτό που μπορούμε να πούμε με απόλυτη σιγουριά, είναι ότι ο σύντροφός της έχει προκαλέσει κανονική φρενίτιδα στα social media.

Μπορεί στη σειρά η Τόκιο να είναι ερωτευμένη με τον Ρίο και να πληγώνεται βαθύτατα όταν εκείνος αποφασίζει να τη χωρίσει, στην πραγματικότητα ωστόσο η αγαπημένη ηθοποιός έχει δώσει αλλού την καρδιά της και μοιάζει να είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Συγκεκριμένα, η Ούρσουλα Κορμπερό είναι ερωτευμένο με έναν συνάδελφό της, ονόματι Τσίνο Νταρίν. Ο Ισπανός ηθοποιός είναι αυτός που έχει κλέψει την καρδιά της αδίστακτης Τόκιο και όχι άδικα βέβαια αφού πρόκειται για έναν κανονικό κούκλο.

Με μία πρόχειρη βόλτα που κάναμε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, διαπιστώσαμε πως και εκείνος είναι "τρελαμένος" με την αγαπημένη του μιας και δεν παραλείπει να ανεβάζει συχνά στιγμιότυπα μαζί της ή δικές της φωτογραφίες προκειμένου να της εκφράσει την αγάπη του.

Ρίξτε μια ματιά στο προφίλ του και ετοιμαστείτε να πάθετε πολλαπλά εγκεφαλικά!