Η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε την Κατερίνα Λένη και «έριξε» το TikTok

Το επικό της βίντεο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε την Κατερίνα Λένη και «έριξε» το TikTok

Η Μπέττυ Μαγγίρα κατάφερε με το νέο της βίντεο να «ρίξει» κανονικά το TikTok μιας και αποφάσισε να κάνει μερικές από τις πιο επικές ατάκες της Κατερίνας Λένη από το MasterChef, με το μακιγιάζ και το look της να είναι αυτό που κλέβει την παράσταση.

Ντυμένη στα μαύρα με σκούρο μακιγιάζ και δερμάτινα γάντια, η Μπέττυ Μαγγίρα το «τερμάτισε» και ανέβασε το πιο επικό βίντεο - μίμηση της Κατερίνας Λένη, με την ατάκα της για τους συμπαίκτες της που είναι «όλοι ηλίθιοι».

Η πιο viral παίκτρια του MasterChef δε θα μπορούσε να μην έχει τις δικές ατάκες σε ήχο στο TikTok, με πολύ κόσμο να προσπαθεί να τη μιμηθεί και την Μπέττυ Μαγγίρα να το κάνει πραγματικά τέλεια.

Σίγουρα αυτό που μας έκανε περισσότερη εντύπωση ήταν η εμφάνισή της η οποία έσκισε. Δείτε το βίντεο που ανέβασε και θα καταλάβετε τι λέμε, ενώ δείτε και τη συγκλονιστική αποκάλυψη που έκανε η Μπέττυ Μαγγίρα για την κόρη της.

Αυτό είναι το βίντεο της Μπέττυς Μαγγίρα αλά Κατερίνα Λένη που «έριξε» το TikTok

Τι αποκάλυψε η Μπέττυ Μαγγίρα για τις φωτογραφίες που της στέλνουν;

Η Μπέττυ Μαγγίρα αποκάλυψε διάφορα πράγματα που κανείς μέχρι τώρα δεν ήξερε και είπε χαρακτηριστικά:

«Στα social media μου στέλνουν διάφορες φωτογραφίες. Ακόμα και με τα επίμαχα σημεία. Ότι τι; Θα το δω και θα το λιγουρευτώ; Εντάξει, είναι αστείο…

Όταν κάνεις πολλά πράγματα παράλληλα εννοείται πως χάνεις στιγμές δικές σου και πολλές φορές τις αναζητάς. Λες πως δεν έχεις χρόνο για σένα. καθόλου. Η γυναίκα είναι πολυπράγμων ον και είναι πιο δύσκολο να την κατανοήσουν οι άνδρες.

Αφού γίνεις μάνα, πρέπει να είσαι και σύζυγος και ερωμένη και ωραία γυναίκα. Είναι τόσα πολλά αυτά που πρέπει να κάνεις και εκεί είναι όλο το μυστικό. Να βρεις μια ισορροπία σε όλα αυτά».