My style rocks: Στο κρεβάτι η Ευρυδίκη Παπαδόπουλου με σχεδόν ανύπαρκτο κάτω εσώρουχο

Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
My style rocks: Στο κρεβάτι η Ευρυδίκη Παπαδόπουλου με σχεδόν ανύπαρκτο κάτω εσώρουχο

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο εκρηκτικές παίκτριες του «My style rocks», από την πρώτη κιόλας ημέρα κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον κριτών, όπως και τηλεθεατών. Ωστόσο, πριν από λίγες ώρες δεν μας «τρέλανε» με κάποια στιλιστική της εμφάνιση, αλλά με μια φωτογραφία της όπου πόζαρε στο κρεβάτι με σχεδόν ανύπαρκτο εσώρουχο από κάτω.

Η Ευρυδίκη, είναι καθημερινή χρήστης του Instagram και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την προσωπική της ζωή. Ενώ, επικοινωνεί μαζί τους μέσω lives που πραγματοποιεί και μοιράζεται διάφορε σκέψεις της.

Κάθε ανάρτηση της, μοιράζει «εγκεφαλικά», όπως αυτή που δημοσίευσε πριν από μερικές ώρες και «έριξε» το Instagram. Συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πόζαρε στο κρεβάτι της, φορώντας μόνο ένα εσώρουχο από κάτω που ήταν σχεδόν ανύπαρκτο.

Να σημειώσουμε ωστόσο, αφού μιλάμε για το My style rocks, ότι στον ΣΚΑΙ γίνεται χαμός. Ο Ατζούν όπως θέλει ρεπορτάζ ξηλώνει το στούντιο, ενώ το κανάλι αναφέρουν πως λέει ότι το show μόδας θα συνεχίσει κανονικά. Δείτε τι συμβαίνει στο κανάλι και τι είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

My style rocks Ευρυδίκη Παπαδόπουλου με ανύπαρκτο εσώρουχο

Την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου του My style rocks με ανύπαρκτο εσώρουχο την είδαμε, με αθλητικά ωστόσο, δείτε την παρακάτω

H Ευρυδίκη Παπαδοπούλου που γνωρίσαμε μέσα από το My Style Rocks έβαλε αθλητικά και το έριξε στην δημόσια καθαριότητα. Η ίδια δεν δίστασε να βάλει φόρμα και να βγει έξω ώστε να βοηθήσει το περιβάλλον.

Τι ήταν αυτό που μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό; Μα φυσικά το γεγονός ότι βγήκε έξω να μαζέψει τα σκουπίδια ώστε να βοηθήσει και αυτή με τον δικό της τρόπο το περιβάλλον.

H Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και το καλό παράδειγμα

Συγκεκριμένα, βρέθηκε στο βουνό της Αφαίας στο Χαϊδάρι και μάζεψε εθελοντικά τα σκουπίδια που πέταξαν ασυνείδητοι πολίτες ρυπαίνοντας τη φύση. Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, θέλησε να δώσει το καλό παράδειγμα και να παροτρύνει τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram να ακολουθήσουν το παράδειγμά της, για ένα καλύτερο μέλλον.