Βασίλειος Κωστέτσος: «Οι μάσκες μου δεν είναι ραμμένες από αλλοδαπούς»

Η απίστευτη δήλωση στον αέρα του ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βασίλειος Κωστέτσος: «Οι μάσκες μου δεν είναι ραμμένες από αλλοδαπούς»

Μια απίστευτη δήλωση έκανε ο Βασίλειος Κωστέτσος όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΙ. «Οι μάσκες μου δεν είναι ραμμένες από αλλοδαπούς», είπε ο σχεδιαστής.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος βρέθηκε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του σταθμού όπου παρουσίασε της μάσκες που φτιάχνει και πουλάει για την προστασία από τον κορωνοϊό. Αφού, μην ξεχνάμε πως πλέον έχουν γίνει υποχρεωτικές.

Ο Βασίλειος Κωστέτσος λοιπόν μίλησε σχετικά για τις υφασμάτινες μάσκες που παράγει, και αφού έδειξε μερικά σχέδια, όταν ρωτήθηκε για το αν παρέχουν ασφάλεια, έδωσε την παρακάτω απάντηση:

«Παρέχουν ασφάλεια, κοίταξε... Το βασικό απ' όλα είναι πως είναι χειροποίητες. Δεν είναι ραμμένες από αλλοδαπούς να πετιούνται κάτω, χιλιάδες, κατά εκατοντάδες, να τις πατάνε και μετά να της βγάζουν για να κάνουν φασόν», είπε χαρακτηριστικά.

Να σημειώσουμε πως έχει ξεκινήσει και μια κόντρα ανάμεσα στον σχεδιαστή και τον Τρύφωνα Σαμαρά. Μάλιστα, η δήλωση που έκανε και μπορείτε να δείτε εδώ, είναι αδιανόητη και θα σας αφήσει άφωνους.

Βασίλειος Κωστέτσος: «Ο κάθε πικραμένος με την μαλ@@ια του» είχε δηλώσει για το Athens Pride

Ο Βασίλειος Κωστέτσος με ένα αιχμηρό μήνυμα στα social media ξέσπασε για το Athens Pride!

Η ανάρτησή του που λέει πολλά!

Ο Βασίλειος Κωστέτσος έγραψε ένα μακροσκελές και αιχμηρό κείμενο με αφορμή το Athens Pride του περασμένου Σαββάτου στο Σύνταγμα. Ο σχεδιαστής ήταν ενοχλημένος και εξέφρασε την άποψή του με έντονο τρόπο!

Αναλυτικά: Για εμένα προσωπικά! Προτιμώ να μην γίνεται κανένα pride στην Ελλάδα!Γιατί είμαστε ένας απολίτιστος Λαός με κόμπλεξ με καμία επίγνωση το τι;σημαίνει και το γιατί; γίνεται! Απλά μου θυμίζει ένα πανηγύρι μεταξύ πολιτικού συλλαλητηρίου διαδήλωσης και πολιτικής συγκέντρωσης την τελευταία Κυριακή των Αποκριών!!!!
Με καρικατούρες γελοίων ντυσιμάτων χωρίς καμία αισθητική!που περισσότερο μου θυμίζει του κουτρούλη τον γάμο Παρα...pride!

Όπου γίνεται προϊόν εκμετάλλευσης από γελοίους πολιτικούς που προς δήθεν χαίρονται και το υποστηρίζουν «Μόνο»και «Μόνο»για ψηφοθηρία!!! Από καλλιτέχνες που Επίσης χρησιμοποιούν τον gay..κόσμο! Ενώ ουσιαστικά τον..σιχαίνονται! Όπως...και οι παραπάνω πολιτικοί βΈβαια!

Οπου ο καθείς πικραμένος χρησιμοποιεί το pride για να διαδηλώσει την «μαλ@κι@» του..Όπως να προβάλει τα κόμπλεξ του μέσω η χρησιμοποιώντας την θρησκεία είτε να βεβηλώσει εκτός απο τα θεία...σύμβολα του πολιτισμού της ιστορίας η της πατρίδας...! Είτε να αποπροσανατολίσει ενδυματολογικά δίνοντας άλλη εντύπωση για τον gay κόσμο.

Οποτε ας κάτσουν στα αυγά τους όλοι και ας αφήσουν ήσυχο αυτόν τον θεσμό για εκει που καταλαβαίνουν τον νόημα του!Για λαούς που έχουν κουλτούρα γνώση και παιδεία στα Ανθρώπινα Δικαιώματα!
Ας μάθουν να μεγαλώνουν και να μεγαλώνουμε μεσα σε σωστές οικογένειες με γνώση στις ανθρώπινες σχέσεις,θελω,σεξουαλικές επιλογές,πολιτικές επιλογές...κ.α πολλά....! Γιατί Θελουμε πολλά έτη φωτός ακόμα... «πλην των άλλων»!!!! και Γιαυτο!».