Χάρις Αλεξίου: Αγνώριστη σε καυτή φωτογραφία από το παρελθόν!

Έτσι δεν την έχουμε δει ποτέ ξανά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χάρις Αλεξίου: Αγνώριστη σε καυτή φωτογραφία από το παρελθόν!

Μια από τις πιο αγαπημένες και κορυφαίες ερμηνεύτριες της Ελλάδας είναι ασυζητητί η Χάρις Αλεξίου. Όσο καιρό βρισκόταν σε καραντίνα, λοιπόν, η τραγουδίστρια αποφάσισε να ξεσκονίσει λίγο το άλμπουμ από το παρελθόν της και αποκάλυψε ίσως την πιο καυτή της φωτογραφία στην οποία είναι και αγνώριστη.

Για την ιστορία, η Χάρις Αλεξίδου γεννήθηκε στη Θήβα το 1950 και από το 1958 ζει στην Αθήνα. Ο πατέρας της ήταν αγρότης από τη Θήβα και η μητέρα της Μικρασιάτισσα. Πριν από λίγες ημέρες, λοιπόν δημοσίευσε μια φωτογραφία με ένα αποκαλυπτικό crop top και μια μάξι φούστα.

Και μιας και μιλάμε για καυτές φωτογραφίες από τραγουδίστριες η Πάολα με την τελευταία φωτογραφία που ανέβασε στο instagram της προκάλεσε θύελλα σχολίων αφού δεν άφησε τίποτα στην φαντασία του κόσμου! Δείτε εδώ την καυτή της πόζα!

Η πιο καυτή φωτογραφία από το παρελθόν της Χάρις Αλεξίου

«Πρόβα για την ταινία " Ηνίοχος" του Αλέξη Δαμιανού που τελικά δεν έπαιξα γιατί τα χρόνια περνούσαν η ταινία καθυστερούσε ο ρόλος άλλαζε κι εγώ επίσης. Εδώ με τον ίδιο και τον "Ηνίοχο"», έγραψε η ίδια και αξίζει να τη δεις!

 Χάρις Αλεξίου καυτές φωτογραφίες