Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Δύσκολες ώρες φαίνεται να περνάει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μιας και έγινε γνωστή η είδηση πως έπεσε θύμα χάκερ μιας και άγνωστοι μπήκαν και χωρίς να διστάσουν, ανήρτησαν υβριστικά σχόλια στον λογαριασμό του στο Twitter.

Ο «Greek Freak» πέρασε μερικές δύσκολες μέρες, μιας και κάποιοι επιτήδειοι θέλησαν να του μπλοκάρουν τον λογαριασμό στο twitter και όχι μόνο και να χρησιμοποιήσουν το προφίλ του προκειμένου να γράψουν μερικά υβριστικά σχόλια για όλο τον κόσμο του ΝΒΑ και όχι μόνο.

Τους τραπεζικούς λογαριασμούς, το e-mail, το τηλέφωνο αλλά και τον λογαριασμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Twitter παραβίασαν χάκερς.

Οι χάκερς χρησιμοποίησαν τον λογαριασμό του στο Twitter για να ανεβάσουν προσβλητικά μηνύματα μεταξύ άλλων για τον Λεμπρόν Τζέιμς, τους Μπακς και τον Κόμπι Μπράιαντ, ενώ ο ίδιος είχε κάνει και ένα ποστ μέσα από οποίο εξέφρασε την απογοήτευσή του. Δείτε εδώ τα συγκλονιστικά λόγια του.

Η δημόσια συγγνώμη του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά τις δύσκολες ώρες που πέρασε

Βέβαια ο ίδιος, όταν κατάφερε να επαναφέρει το λογαριασμό του, θέλησε να ζητήσει μία δημόσια συγγνώμη σε όλους όσους διάβασαν τα tweets που έκανε μέσα από τον χακαρισμένο λογαριασμό του, εξηγώντας τι ήταν ακριβώς αυτό που συνέβη.

«Το Twitter, το τηλέφωνο, το email και οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Γιάννη παραβιάστηκαν! Ζητάει πραγματικά συγνώμη για όλα τα tweets και θα επιστρέψει το συντομότερο δυνατό! Αυτά που ειπώθηκαν από αυτόν τον χάκερ ήταν εξαιρετικά ακατάλληλα και αηδιαστικά!», έγραψε νωρίτερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter η σύντροφός του.

Τη στήριξή τους έδειξαν μέσα από μία ανάρτησή τους και οι Μιλγουόκι Μπακς, οι οποίοι έσπευσαν να εξηγήσουν στους φανς της ομάδας, πως το υλικό που αναρτήθηκε δεν γράφτηκε από τον ίδιο τον Γιάννη αλλά από χάκερς που είχαν ως σκοπό να βλάψουν την εικόνα του MVP του ΝΒΑ.