Καφέ της Χαράς: Επιστροφή «βόμβα» για τον ΑΝΤ1 - Το πρόσωπο που γυρνά από τα παλιά

Η φωτογραφία ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καφέ της Χαράς: Επιστροφή «βόμβα» για τον ΑΝΤ1 - Το πρόσωπο που γυρνά από τα παλιά

Μια επιστροφή «βόμβα» πρόκειται να παρακολουθήσουμε στα επόμενα και νέα επεισόδια της σειράς Καφέ της Χαράς, που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1. Από τα παλιά γυρνάει ένα πρόσωπο «φωτιά».

Το Καφέ της Χαράς επέστρεψε στις τηλεοπτικές μας οθόνες για τρίτη σεζόν και να νέα επεισόδια είναι απίστευτα. Πλέον μπορεί να ασχολούμαστε με την Βάλια και τον Μανωλάκη πλέον σε μεγάλη ηλικία, ωστόσο και τα υπόλοιπα πρόσωπα έχουν ρόλους και εκπλήξεις.

Ωστόσο, στη σειρά ανάμεσα σε άλλα πρόσωπα που θα γυρίσουν από τα παλιά είναι και η αγαπημένη μας σε όλους κυρά δασκάλα. Την οποία για τελευταία φορά στη σειρά είδαμε, όταν την έκλεισαν στο ψυχιατρείο και έφυγε από το χωριό με το γιατρό.

Ωστόσο, επιστρέφει στα νέα επεισόδια και όλοι ανυπομονούμε να δούμε πως θα είναι στον καινούριο της ρόλο. Στο λογαριασμό στο Instagram η σελίδα της σειράς ανέβασε μια συλλεκτική φωτογραφία της. Ωστόσο, έσκασε μια «βόμβα» που σοκάρει για την σειρά». Σύμφωνα με τις πληροφορίες, νεκρή είναι «Χάιδω».

«Μας περιμένει και μια μεγάλη έκπληξη καθώς θα δούμε σε guest εμφάνιση τη Σοφία Μουτίδου, την οποία θυμόμαστε όλοι μέσα από τον ρόλο της δασκάλας του χωριού όπου στο τέλος τρελάθηκε και από τότε χάθηκε η τύχη της Συλλεκτική φωτογραφία 2003 », έγραψαν στην λεζάντα της της φωτογραφίας.

Καφέ της Χαράς επιστροφή  δασκάλας ΑΝΤ1

Τι πρόσωπο ωστόσο που γυρνά στο Καφέ της Χαράς και είναι «βόμβα για τον ΑΝΤ1 δεν θα το δούμε αυτή τη σεζόν γιατί....

Μερικά δυσάρεστα νέα για τους φανατικούς θαυμαστές της σειράς αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε στο Happy Day, το Καφέ της Χαράς, αυτή την σεζόν θα βρίσκεται εκτός ΑΝΤ1, γιατί ο ίδιος δεν θέλει ν θέσει σε κίνδυνο την ομάδα του.

Μιλώντας στο Happy Day, ο δημιουργός των επιτυχιών και ηθοποιός, αναφέρθηκε στην περίοδο της καραντίνας λόγω κορωνοϊού αλλά και στην επιστροφή της σειράς στις οθόνες μας.

«Βεβαίως και θα επιστρέψουμε στο Καφέ της Χαράς αν και θα ξεκινήσω γυρίσματα λίγο πιο αργά από τους άλλους. Εγώ θα ξεκινήσω 1η Ιουνίου και αυτό γιατί έχω τελειώσει την ιατρική και έχω μια ευαισθησία απέναντι στην προφύλαξη των συνεργατών μου», αποκάλυψε στην αρχή.

ΑΝΤ1 Καφέ της Χαράς

Ενώ συνέχισε «Εγώ δεν θέλω να βγω στην τρέχουσα σεζόν πια γιατί το Καφέ της Χαράς γίνεται αλά παλαιά. Με την Άννα Χατζησοφιά γράφουμε μόνοι χωρίς ομάδα βοηθών σεναριογράφων, όπως είθισται πλέον για να βγαίνουν πολλά επεισόδια την εβδομάδα».

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την επιτυχία και την αποδοχή που έχει στον κόσμο και αποφάσισα να κάνουμε ένα δυναμικό ξεκίνημα του χρόνου ώστε να παίζουμε κάθε εβδομάδα από τον Οκτώβριο! Γιατί τόσα επεισόδια μπορώ να παρέχω και νομίζω ότι τώρα θα εκπνέει σιγά σιγά η σεζόν και ο κόσμος θα έχει την ανάγκη να βγαίνει έξω μετά από τόση πολύ ξεκούραση», κατέληξε.