Απόφαση «βόμβα» για το J2US - Το ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης

Τι αλλάζει στο show;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απόφαση «βόμβα» για το J2US - Το ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης

Σαν «βόμβα» έσκασε η νέα απόφαση που πάρθηκε για τη συνέχεια του νέου δημοφιλούς show, J2US, λίγο καιρό μετά την επιστροφή του στον αέρα, με τον Νίκο Κοκλώνη να ανακοινώνει σήμερα μέσα από την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», τα νεότερα για την εκπομπή του.

Το επιτυχημένο show του Open επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μετά από μικρή διακοπή και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Την προηγούμενη εβδομάδα, από το J2US αποχώρησε η Χριστίνα Παππά, ενώ λέγεται πως σήμερα θα δούμε διπλή αποχώρηση.

Ο Νίκος Κοκλώνης μιλώντας στο «Έλα Χαμογέλα», θέλησε να εκφράσει την ενόχλησή του για το γεγονός ότι στα κανάλια κυκλοφόρησε η είδηση για τον παίκτη που αποχωρεί από το show, δείτε εδώ το «καυτό» spoiler, και ξεκαθάρισε πως θα φροντίσει από εδώ και στο εξής να μην διαρρεύσει καμία νέα πληροφορία για το J2US.

Η απόφαση για το J2US που ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης

«Εγώ σκέφτηκα να κάνουμε διπλή αποχώρηση. Ξαφνικά βγήκε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 ποιος φεύγει και έμεινα “παγωτό”. Οπότε λέω από εδώ και πέρα δεν θα ξέρει κανείς ποιος είναι αυτός που αποχωρεί, οπότε θα φεύγουν δύο, ο τελευταίος και ο προτελευταίος. Ο νικητής από αυτή την τελευταία φάση θα ανακοινώνεται το Σάββατο, άρα κανείς δεν μπορεί να δώσει σπόιλερ. Ούτε τα ζευγάρια θα το ξέρουν.

Η γκρίνια είναι μεγάλη, αλλά πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι στο παιχνίδι το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει αυτή η αγωνία. Άρα, καλύτερα να νομίζουν ότι φεύγει ή ο ένας ή ο άλλος παρά να λένε ότι “φεύγει ο… Κοκλώνης, άρα αφού το ξέρω δεν χρειάζεται να δω την αποχώρηση”…», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Κοκλώνης.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του στο «Έλα Χαμογέλα»: