Το σπίτι της Δούκισσας Νομικού είναι απίστευτο - Η τραπεζαρία της ωστόσο θα σας «τρελάνει»

Δημοσίευσε φωτογραφίες από μέσα η ίδια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το σπίτι της Δούκισσας Νομικού είναι απίστευτο - Η τραπεζαρία της ωστόσο θα σας «τρελάνει»

Η Δούκισσα Νομικού έχει απίστευτο σπίτι και ίσως ένα από τα πιο εντυπωσιακά της ελληνικής showbiz. Η τραπεζαρία της ωστόσο, θα σας «τρελάνει», αφού το καφέ τραπέζι της είναι τεράστιο. Το είδαμε μέσα από μερικές φωτογραφίες που δημοσίευσε.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο περνάει πολλές ώρες μέσα στο σπίτι της με τα παιδιά της, αφού έχει πάρει την απόφαση τα τελευταία χρόνια να αφιερωθεί στο μεγάλωμα τους και να απέχει από τον χώρο της τηλεόρασης. Για το λόγο αυτό, έχει επιμεληθεί η ίδια την διακόσμηση και έχει κάνει το σπίτι της το προσωπικό της "καταφύγιο".

Όλοι οι χώροι είναι άκρως εντυπωσιακοί, ενώ έχει και ένα ξεχωριστό δωμάτιο για τα ρούχα της. Μας το έδειξε μέσα από μια ανάρτηση της και πάθαμε πλάκα. Είναι γεμάτο με δικά της ρούχα τα οποία σε λίγο δεν θα χωράνε. Δείτε το εδώ και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό.

Ωστόσο και η τραπεζαρία της είναι πολύ εντυπωσιακή. Έχει ένα τεράστιο καφέ τραπέζι που χωράει να κάτσουν πολλά άτομα. Μα το έδειξε μάλιστα, με μερικές φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Απίστευτη ωστόσο, στο σπίτι της είναι εκτός από την τραπεζαρία της και το η κουζίνα της Δούκισσας Νομικού

Μόλις είδαμε την κουζίνα που έχει στο σπίτι της η Δούκισσα Νομικού «μείναμε» κανονικά μιας και είναι πραγματικά εντυπωσιακή, αφού όλος ο χώρος είναι γκρι και τη διαφορά κάνουν οι μεταλλικές λεπτομέρειες που έχει σχεδόν σε όλα τα σημεία.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια εμφανίστηκε σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, ωστόσο τη σύνδεσή της την έκανε μέσα από την κουζίνα της.

Ο Νίκος Μουτσινάς βέβαια δεν περίμενε να τη δει να περιμένει στην κουζίνα και πόσο μάλλον, να τη δει να φτιάχνει κουλουράκια στον αέρα της εκπομπής του. Η Δούκισσα Νομικού ωστόσο δε δίστασε λεπτό και αποκάλυψε όλα τα μυστικά της για τα πιο λαχταριστά κουλουράκια που φτιάχνει για τα παιδιά της.