Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Βγήκε για ψάρεμα και άναψε «φωτιές» με το μπικίνι της

Τρομερό το κορμί της!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Βγήκε για ψάρεμα και άναψε «φωτιές» με το μπικίνι της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποφάσισε να εκμεταλλευτεί για λίγο τον καλό καιρό που έχει αυτό το Σάββατο και έτσι βγήκε στην παραλία για ψάρεμα, φορώντας το μαύρο μπικίνι της, με το οποίο κατάφερε για ακόμα μία φορά να ανάψει «φωτιές» στο Instagram.

O καιρός δείχνει να γίνεται όλο και καλύτερος όσο περνάνε οι μέρες, και μπαίνουμε σιγά σιγά σε ένα πρόωρο καλοκαίρι. Πολλοί celebrities λοιπόν και όχι μόνο, έχουν αποφασίσει να γυρίσουν τις παραλίες προκειμένου να δροσιστούν για λίγο μετά την καραντίνα.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από τη βουτιά που αποφάσισε να κάνει, και κατάφερε να κολάσει τους διαδικτυακούς της φίλους.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με ένα μαύρο μπικίνι το οποίο της ταίριαζε φανταστικά και όπως μπορείτε να φανταστείτε, τα likes έπεσαν "βροχή"! Το σώμα της άλλωστε φαίνεται καταπληκτικό, ενώ η ίδια αποκάλυψε και πόσα κιλά έχει χάσει τον τελευταίο καιρό. Δείτε εδώ τον αριθμό!

Αυτό είναι το μπικίνι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου που άναψε «φωτιές»

Πριν πιάσει τις παραλίες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, έκανε μία εξομολόγηση για την καριέρα της

Από τη μέχρι τώρα πορεία σου στα τηλεοπτικά δρώμενα, τώρα βγάζεις πολύ πιο θετική αύρα απ’ ότι στα πρώτα σου βήματα…

Είμαι το ίδιο κορίτσι, απλώς ο κόσμος δεν μου είχε δώσει την ευκαιρία να με γνωρίσει. Πολλοί δεν έβλεπαν την εκπομπή, δεν ήξεραν την ύπαρξή μου, ήταν προκατειλημμένοι απέναντί μου. Κοιτώντας τα επεισόδια από το «Σπίτι μου, σπιτάκι μου», από το «Μες στην καλή χαρά», θα δεις την ίδια χαρά, το ίδιο γέλιο, όχι με την ίδια εμπειρία, όχι με την ίδια αμεσότητα. Είμαι ο ίδιος άνθρωπος, απλώς εξελίχθηκα.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προσωπική ζωή

Έχεις φάει… σφαλιάρες λόγω αυτής της προκατάληψης;

Σφαλιάρες όχι, έχω βρει κλειστές πόρτες. Μου έχει τύχει να υπάρξει απόρριψη από εταιρείες σχετικά με την εμπορικότητα του ονόματός μου. Όταν μία παρουσιάστρια είναι το όχημα μίας διαφήμισης και πίσω του φέρει μία κακή εικόνα, είναι δυσφήφηση για την εταιρεία. Μετά το «Survivor» είχα μία θετική αλλαγή προς αυτό. Ο κόσμος έβλεπε το πρόγραμμα που αγαπούσε, έβλεπε την Κωνσταντίνα σε μία άλλη διάσταση και τη γνώρισε επί της ουσίας.