Αδιανόητο «καρφί» της Χριστίνας Παππά για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Το να είσαι αφελής...»

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αδιανόητο «καρφί» της Χριστίνας Παππά για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Το να είσαι αφελής...»

Μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», η Χριστίνα Παππά έριξε ένα αδιανόητο «καρφί» για την πρώην φίλη της Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με την ίδια να σχολιάζει πως το γεγονός ότι είναι αφελής οφείλεται στην παιδικότητά της.

Η Χριστίνα Παππά ήταν η πρώτη που αποχώρησε από το J2US και έτσι σήμερα το μεσημέρι μίλησε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και αναφέρθηκε στα όσα έγιναν με την αποχώρησή της αλλά και στη σχέση της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Έτσι, η ηθοποιός εξήγησε τον λόγο για τον οποίο χάλασε η φιλία της με την παρουσιάστρια, εξηγώντας πως δεν είναι τσακωμένες απλά δεν έχουν πολλές σχέσεις.

Αυτό είναι το αδιανόητο «καρφί» που έριξε η Χριστίνα Παππά για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Δεν το είπα με κακό τρόπο αυτό για την Κωνσταντίνα. Το να είσαι αφελής ίσα ίσα βγάζει μια παιδικότητα. Είναι στον κόσμο της. Έχει έναν δικό της κόσμο. Ούτε κρύο ούτε ζέστη. Ήμασταν φίλες. Για μένα είχε μια απαράδεκτη συμπεριφορά. Δεν είναι στα καλά να είμαστε μαζί και στα κακά να είμαστε χώρια. Για μένα οι φίλοι είναι και στα καλά και στα κακά. Εγώ είμαι πολύ ευαίσθητη, στεναχωριέμαι, τώρα ο καθένας έχει τη δική του οπτική γωνία. Εγώ για τους φίλους μου είμαι πάντα εκεί» ανέφερε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Παππά, ενώ από τη μεριά της και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε στα σχόλια της. Δείτε εδώ το τσουχτερό της σχόλιο.