J2US: Το καυστικό σχόλιο του Σταμάτη Φασουλή - «Ε είναι καρακίτς...»

«Κάγκελο» οι διαγωνιζόμενοι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
J2US: Το καυστικό σχόλιο του Σταμάτη Φασουλή - «Ε είναι καρακίτς...»

Καλά καλά δεν πρόλαβε να ξεκινήσει το σημερινό επεισόδιο του J2US, και ο Σταμάτης Φασουλής πρόλαβε ήδη να κάνει το πρώτο καυστικό σχόλιο για την βραδιά, αποκαλώντας καρακίτς το ντύσιμο ενός παίκτη με τον ίδιο να του δίνει μία απάντηση που δεν περίμενε με τίποτα να ακούσει!

Ο αγαπημένος κριτής είναι γνωστός για τα σχόλια που κάνει και προκαλεί κάθε φορά κακό χαμό στο πλατό του νέου απολαυστικού show του Open.

Έτσι σήμερα αποφάσισε να κάνει κάτι αντίστοιχο, όταν μετά το performance του Τάσου Ξιαρχό και της Κόνι Μεταξά δεν δίστασε να αποκαλέσει το ντύσιμο του χορευτή «καρακίτς», παραπέμποντας στο σχόλιο που είχε κάνει εκείνος την προηγούμενη εβδομάδα για τον Τρύφωνα Σαμαρά.

Από τη μεριά του, ο Τάσος Ξιαρχό γύρισε αμέσως και του απάντησε πως το τζιν που φορούσε ήταν της Κόνι Μεταξά και όχι δικό του, με τον κριτή να μένει κανονικά άφωνος, ενώ νωρίτερα, η Χριστίνα Παππά έριξε ένα αδιανόητο καρφί για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Δείτε εδώ την επική της ατάκα.

Αυτό ήταν το καυστικό σχόλιο του Σταμάτη Φασουλή

Το σχόλιο του Τάσου Ξιαρχό για την «καρακίτς» εμφάνιση του Τρύφωνα Σαμαρά

«Δεν γουστάρουν πολύ που θα πούμε αυτό το τραγούδι. Θέλουν από εμάς να κάνουμε καραγκιοζιλίκια αλλά δεν θα το κάνουμε, θα κάνουμε ποιότητα. Φυσικά κατηγορώ την παραγωγή. Η Δέσποινα Βανδή μάλλον αναθεώρησε πολύ στην καραντίνα. Λογικά έχει τα παιδιά στο σπίτι να στέκονται στο ένα πόδι. Η Δέσποινα Βανδή ήταν απίθανα σωστή στην κριτική της. Ο Τρύφωνας το πάτησε παραπάνω από όσο έπρεπε. Συμφωνώ με τον Λάκη Γαβαλά. Η εμφάνιση του Τρύφωνα ήταν καρακιτς», είπε ο Τάσος Ξιαρχό.