J2US: Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έστησαν «πανηγύρι» στο πλατό του OPEN

Τα «έσπασαν» κανονικά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
J2US: Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έστησαν «πανηγύρι» στο πλατό του OPEN

Στη σημερινή εκπομπή του J2US, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, ανέβηκαν και τραγούδησαν ένα λαϊκό τραγούδι και έστησαν ένα κανονικό πανηγύρι στο πλατό του OPEN, ξεσηκώνοντας το τηλεοπτικό κοινό αλλά και την κριτική επιτροπή.

Το αγαπημένο ζευγάρι αποφάσισε να κάνει νέες δοκιμές και έτσι αυτή την εβδομάδα τόλμησε κάτι δύσκολο για την εμφάνισή τους στο J2US.

Ανέβηκαν λοιπόν και έστησαν ολόκληρο πανηγύρι, ερμηνεύοντας το «Γλύκα Γλυκα», με τον Ετεοκλή Παύλου να τα δίνει όλα και την Ελένη Χατζίδου να μην κρύβει τον ενθουσιασμό της για την νέα τρομερή εμφάνιση με τον σύζυγό της.

Τα σχόλια που δέχθηκαν από την κριτική επιτροπή ήταν μάλιστα πολύ θετικά, με την αγαπημένη τραγουδίστρια να υπόσχεται πως στη συνέχεια του show θα δούμε τον Ετεοκλή Παύλου να δοκιμάζεται σε διαρκώς νέα show, ενώ λίγο νωρίτερα ο Σταμάτης Φασουλής είχε κάνει ένα καυστικό σχόλιο για τον Τάσο Ξιαρχό. Δείτε την επική αντίδραση του χορευτή.

Για να εμφανιστούν στην σκηνή του J2US η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έκαναν το τεστ για τον ιό

Μετά το δεύτερο live του J2us, η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου αλλά και όλους τους υπόλοιπους παίκτες του παιχνιδιού, έκαναν τεστ για τον κορωνοϊό. Μάλιστα, η τραγουδίστρια δημοσίευσε την καρέ καρέ διαδικασία, ενώ αποκάλυψε και το αποτέλεσμα.

Η Ελένη Χατζίδου, προσέχει καθημερινά την υγεία της, μαζί με τον σύζυγο της, αφού στο σπίτι έχουν και την κορούλα τους, την οποία θέλουν να προστατεύσουν. Καθ' όλη την διάρκεια της καραντίνας, τηρούσαν όλες τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων. Ενώ και τώρα που τα μέτρα σιγά σιγά σταματούν, αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Μπορεί το J2us να είχε «παγώσει» λόγω του κορωνοϊού, ωστόσο τα γυρίσματα ξεκίνησαν και πάλι. Ωστόσο, τα μέτρα είναι αυστηρά και κάθε φορά όλοι οι παίκτες κάνουν εξετάσεις, για να προστατευθούν όλοι και να μην έχουν κάποιο κρούσμα.

Πριν λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Χατζίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο όπου καρέ καρέ έκανε το τεστ για τον κορωνοϊό. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε το αποτέλεσμα βγήκε αρνητικό.