Συγκλονιστική αποκάλυψη από την Ναταλία Γερμανού - «Δέχθηκα επίθεση στο ασανσέρ...»

Τρομερή εξομολόγηση από την παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκλονιστική αποκάλυψη από την Ναταλία Γερμανού - «Δέχθηκα επίθεση στο ασανσέρ...»

Μέσα από τη σημερινή της εκπομπή η Ναταλία Γερμανού έκανε μία πραγματικά συγκλονιστική αποκάλυψη για ένα περιστατικό που της είχε συμβεί όταν ήταν ακόμα 13 χρονών, με την ίδια να σχολιάζει πως είχε δεχθεί επίθεση μέσα σε ένα ασανσέρ.

Σήμερα το μεσημέρι, στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», προβλήθηκε ένα βίντεο για την βία κατά των γυναικών, και με αφορμή αυτό, η Ναταλία Γερμανού θέλησε να αποκαλύψει ένα αντίστοιχο περιστατικό που είχε συμβεί και στην ίδια πριν από πολλά χρόνια.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως ήταν μόλις 13 χρονών όταν ένας άνδρας βρέθηκε σε ένα ασανσέρ μαζί της και προσπάθησε να της επιτεθεί, με εκείνη να τον αποφεύγει με μία κλωτσιά.

Αυτή ήταν η συγκλονιστική αποκάλυψη της Ναταλίας Γερμανού για την επίθεση που δέχθηκε

«Μου είχε συμβεί κι εμένα σε ηλικία 13 ετών και μάλιστα σε ασανσέρ, εκεί οπού ο χώρος είναι πολύ περιορισμένος. Πήγαινα σε μάθημα γαλλικών και μπήκε αυτός ο άνθρωπος μαζί μου στο ασανσέρ από την πολυκατοικία.

Ήμουν 13 αλλά ήξερα, τουλάχιστον το βασικό, την κλωτσιά στα… και τουλάχιστον μπόρεσα να κάνω μόνο αυτό. Ευτυχώς το ασανσέρ σταμάτησε στον όροφο οπού και άνοιξα την πόρτα και πετάχτηκα έξω και άρχισα να τσιρίζω. Ελπίζω να μην συμβεί σε κανέναν άνθρωπο αυτό», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια, ενώ σε προηγούμενες δηλώσεις της, η Ναταλία Γερμανού είχε αποκαλύψει αν την πειράζει το αστείο που της κάνουν για τη σχέση της με μικρότερους άνδρες. Δείτε την επική απάντηση που έδωσε.

Ναταλία Γερμανού επίθεση

Η ανακοίνωση που έγινε για τη Ναταλία Γερμανού και το «Καλύτερα δεν γίνεται»

Μια ανακοίνωση μόλις "έσκασε" για την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha. Τι αναφέρει η σχετική ανάρτηση που έχει γίνει για το Καλύτερα δεν γίνεται; Διαβάστε παρακάτω τα όσα μας περιμένουν.

Ειδικότερα μια ανάρτηση ανέβηκε πριν λίγο για την εκπομπή του Alpha η οποία έχει να κάνει με την γιορτή της μητέρας. Διαβάστε τι αναφέρει και τι ποια είναι η ευχάριστη έκπληξη που περιμένει τους τηλεθεατές.

Ειδικότερα στην ανάρτηση αναφέρονται τα εξής: "Σε λίγες μέρες γιορτάζει η πιο σημαντική γυναίκα στις ζωές όλων μας! Μπες στο alphatv.gr γράψε την ευχή σου στη μανούλα και πες της την Κυριακή να τη «δει» live στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» στις 13.50 στον @alphatv".

Ορίστε και το ποστ που έγινε