J2US: Ένταση με την Άσπα Τσίνα και την Βίκυ Κάβουρα - «Με αυτό που είπες...»

Εκνευρίστηκε η τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
J2US: Ένταση με την Άσπα Τσίνα και την Βίκυ Κάβουρα - «Με αυτό που είπες...»

Στη σημερινή εκπομπή του J2US, δημιουργήθηκε μία μικρή ένταση ανάμεσα στην Άσπα Τσίνα και τη Βίκυ Κάβουρα, με την παρουσιάστρια να κάνει ένα σχόλιο για την τραγουδίστρια λίγο πριν πάει στο celebrity room, και την τελευταία να την προειδοποιεί να μη λέει πράγματα που δεν ισχύουν.

Η Άσπα Τσίνα και ο Μάριος Πρίαμος ερμήνευσαν το τραγούδι «ΟΚ» του Νίνο και κατά τη διάρκεια της κριτικής, η Δέσποινα Βανδή θέλησε να εξηγήσει πως πρόκειται για ένα τραγούδι πιο ανεβαστικό και όχι τόσο «σοβαρό».

Η Άσπα Τσίνα έδειξε πως ενοχλήθηκε με το συγκεκριμένο σχόλιο μιας και πρόκειται για ένα από τα τραγούδια που της αρέσουν πολύ και δεν θέλει να ακούσει πως δεν είναι σοβαρό. Μάλιστα με το που ξεκίνησε να εκνευρίζεται, η Μαρία Μπακοδήμου είπε για πλάκα τη μυθική της ατάκα «Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου» με την Άσπα Τσίνα να της απαντά: «Δεν καταλαβαίνω την παρέμβασή σου».

Η ένταση της Άσπας Τσίνα με την Βίκυ Κάβουρα

Στη συνέχεια πηγαίνοντας προς το celebrity room, η Βίκυ Κάβουρα απευθυνόμενη στον Νίκο Κοκλώνη, σχολίασε πως την βλέπει την Άσπα Τσίνα να έρχεται εκνευρισμένη.

Η τραγουδίστρια ενοχλήθηκε με αυτό το σχόλιο και της είπε να μην προτρέχει και πως δε θέλει να την δει πραγματικά εκνευρισμένη, ενώ λίγο νωρίτερα, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου τα «έσπασαν» στη σκηνή. Δείτε την απίστευτη εμφάνισή τους.

Η κόντρα ανάμεσα στην Βίκυ Κάβουρα και την Άσπα Τσίνα είχε γίνει γνωστή εδώ και λίγες μέρες

«Δεν είχα στιγμή έντασης εγώ με την Άσπα Τσίνα. Την ρώτησα κάποια στιγμή γιατί έχει φορτώσει, είχε φορτώσει με αυτά που της έλεγαν ενώ της έλεγαν κάτι καλό και το είχε πάρει στραβά η Άσπα. Τα άκουσα εγώ ότι “είμαι μια χαρά” και γιατί την ρωτώ. Η Κωνσταντίνα μόνη της το ζει. Ίσα ίσα ήθελα να την ενθαρρύνω γιατί δεν άκουσε καλά πράγματα από την κριτική επιτροπή και ένιωσα ότι στεναχωρήθηκε» ήταν τα λόγια της Βίκυς Κάβουρα.