Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λένα Δροσάκη: Αποκάλυψαν το φύλο του μωρού τους

Έκαναν επιτέλους την ανακοίνωση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λένα Δροσάκη: Αποκάλυψαν το φύλο του μωρού τους

Τα ευχάριστα νέα μόλις έσκασαν από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και τη Λένα Δροσάκη, οι οποίοι μόλις σήμερα, λίγο καιρό πριν γίνουν γονείς, αποκάλυψαν ποιο θα είναι το φύλο του μωρού τους που θα έρθει σε λίγο καιρό στον κόσμο.

Οι δυο τους πλέον σε πελάγη ευτυχίας στην αναμονή του πρώτου τους παιδιού και δείχνουν να είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Μέχρι πρότινος, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη, είχαν αποφασίσει να κρατήσουν το φύλο του μωρού τους μυστικό, όμως σύμφωνα με δημοσίευμα της Reallife το μωράκι τους θα είναι γένους αρσενικού.

Η Λένα Δροσάκη είναι στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και μέχρι στιγμής δείχνει να την απολαμβάνει, με την ίδια να κάνει μερικές απολαυστικές αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δείτε εδώ πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της!

Πριν αποκαλύψουν το φύλο του μωρού τους, η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έκανα μία πολύ τρυφερή βόλτα

Για βόλτα βγήκε η Λένα Δροσάκη μαζί με τον αγαπημένο της Αλέξανδρο Μπουρδούμη, ο οποίος ανέβασε και μια φωτογραφία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Λενα Δροσάκη διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της καθώς είναι στο πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και σύντομα θα φέρει στο κόσμο το παιδάκι της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ωστόσο μένει και αυτό στο σπίτι λόγω και της πανδημίας του κορωνοϊού. Άλλωστε η Δροσάκη λόγω και της εγκυμοσύνης της προσέχει περισσότερο αυτό το διάστημα, όπως όλες οι μέλλουσες μανούλες.

Τώρα ο καλός της έκανε μια ανάρτηση και μας έδειξε την φωτογραφία που την τράβηξε στην βόλτα που έκαναν. Το στιγμιότυπο είναι πολύ γλυκό ενώ έχουν βάλει στα αγγλικά το hashtag "δεν είσαι μόνος".

Λένα Δροσάκη έγκυος σε βόλτα