J2US: Τρελό "καρφί" από τη Δέσποινα Βανδή - «Ο Τρύφωνας έκανε γύρα όλα τα κανάλια...»

Το σχόλιο που περιμέναμε όλο το βράδυ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
J2US: Τρελό

Στη σημερινή εκπομπή του J2US, η Δέσποινα Βανδή έκανε το σχόλιο που περιμέναμε και έριξε ένα τρελό «καρφί» για τον Τρύφωνα Σαμαρά, σχολιάζοντας πως μάλλον είναι κουρασμένος γιατί όλη τη βδομάδα έκανε γύρα όλα τα κανάλια.

Πολύς λόγος έγινε όλη την εβδομάδα με τα σχόλια που έκανε η Δέσποινα Βανδή στην προηγούμενη εκπομπή προς τον Τρύφωνα Σαμαρά, με τον κομμωτή να ξεκαθαρίζει πως δεν είναι πολύ σίγουρος αν μετά τα σχόλια θέλει να συνεχίσει στην εκπομπή.

Ωστόσο όπως όλα δείχνουν άλλαξε την άποψή του και σήμερα εμφανίστηκε κανονικά στην εκπομπή, ερμηνεύοντας μαζί με το ταίρι του, την Χαρά Βέρρα, το τραγούδι «Είναι φάση το αγόρι», ενώ νωρίτερα, είχε ξεσπάσει ένταση ανάμεσα στην Άσπα Τσίνα και την Βίκυ Κάβουρα. Δείτε εδώ τα τσουχτερά σχόλια που ακούστηκαν.

Κατά τη διάρκεια της κριτικής, η Δέσποινα Βανδή έμεινε τελευταία, με τον Τρύφωνα Σαμαρά να σχολιάζει πως ποτέ δεν είπε τίποτα κακό για τη Δέσποινα Βανδή, και πως την αγαπάει πολύ. Η τραγουδίστρια τότε, είπε πως έβαλε καλό βαθμό στον Τρύφωνα μιας και θα είναι κουρασμένος από τις γύρες που έκανε στα κανάλια και δε θέλει να τον κουράσει.

Τα σχόλια που είχε κάνει από τη μεριά του ο Τρύφωνας Σαμαράς για τη Δέσποινα Βανδή

Χαρακτηριστικά ανέφερε, “H κ. Βανδή νομίζει ότι είμαστε σε διαφορετικό show. Δεν είμαστε στο My Style Rocks. Στο show έχουμε πάει για να περνάμε ωραία, να κάνουμε τον κόσμο να διασκεδάζει, ουδέποτε είπα ότι έχω φωνή. Δεν μου άρεσε που πήγε να μου θίξει τον πατριωτισμό μου. Εκεί τα πήρα. Θα μιλήσω σήμερα με την παραγωγή για το αν θα παραμείνω ή όχι.

Γιατί να μην την βάλω; Δεν έχω δικαίωμα να βάλω μια φουστανέλα; Εγώ έκανα το λάθος που όταν βγήκα στην πίστα έχασα τα λόγια μου και δεν τα είπα σωστά. Πριν, όσοι με έβλεπαν μου έλεγαν τι ωραίο, τι εντυπωσιακό. Έβαλαν μετά και τα πρόβατα από πίσω και έδειξε άλλο πράγμα.

Στην αρχή το πήρα λίγο στην πλάκα αλλά μετά είπα τι πάει τώρα να μου περάσει, ότι δεν τιμάω την παράδοση; Εκεί τα έχασα λίγο. Δεν ένιωσα ποτέ τέτοια προσβολή