Με αλουμινόχαρτα στα μαλλιά και μάσκα στο πρόσωπο η Αθήνα Οικονομάκου - Απίστευτη εικόνα

Την δημοσίευσε και έκανε την αποκάλυψη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με αλουμινόχαρτα στα μαλλιά και μάσκα στο πρόσωπο η Αθήνα Οικονομάκου - Απίστευτη εικόνα

Σε μια ανάρτηση της, είδαμε την Αθηνά Οικονομάκου να ποζάρει στο κινητό της, φορώντας την μάσκα για τον κορωνοϊό στο πρόσωπο και να έχει αλουμινόχαρτα στα μαλλιά της. Η εικόνα της στο Instagram είναι απίστευτη.

Μπορεί η καραντίνα να τελείωσε, ωστόσο η ηθοποιός και πάλι έχει μειώσει τις άσκοπες μετακινήσεις, ενώ ακολουθεί όλες τις οδηγίες για την προστασία της υγείας της, αλλά και της οικογένειας της. Συνεχίζει να μένει στο σπίτι της και να κρατάει όλες τις απαραίτητες αποστάσεις.

Η Αθηνά Οικονομάκου, όπως και όλες οι γυναίκες άλλωστε εν μέσω εγκλεισμού δεν είχε κάποιον να της φτιάξει τα μαλλιά, ενώ δεν επιχείρησε να τα βάψει μόνη της, όπως έκαναν πολλές. Περίμενε, και όταν τελεικά άνοιξαν τα κομμωτήρια έτρεξα για να βάψει τη ρίζα της.

Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μας έδωσε μια μικρή γεύση από την ώρα που είχε υτα αλουμινόχαρτα στα μαλλιά της για τις ανταύγιες, αλλά και μάσκα στο πρόσωπο της, τόσο για την προστασία της, όσο και γιατί πλέον πρέπει να τη φοράμε σε όλους τους κλειστούς χώρους.

Ωστόσο, να σημειώσουμε πως όσον αφορά τα επαγγελματικά της, πριν από λίγες ημέρες έκανε μια ανακοίνωση μαζί με την με την Μαίρη Συνατσάκη. Τι συνέβη ξαφνικά ανάμεσα τους; Δείτε αναλυτικά όσα είπαν.

Αθηνά Οικονομάκου μαλλιά

Απίστευτη είναι η εικόνα της Αθηνάς Οικονομάκου και με το «καυτό» μαγιό της

Η Αθηνά Οικονομάκου, φόρεσε το «καυτό» μαγιό της, και βγήκε στην αυλή του σπιτιού της για να κάνει την ηλιοθεραπεία της, κάτω από τον ζεστό ήλιο. Μάλιστα, μέσα από μια ανάρτηση της, είδαμε τα πόδια της, χωρίς ίχνος φίλτρων.

Ειδικά τις ημέρες της καραντίνας, η ίδια έκανε καθημερινή γυμναστική, τις ώρες που ο μικρός Μάξιμος είτε κοιμόταν ή είτε ήταν με τον μπαμπά του. Μάλιστα, όπως έχουμε δει οι σκληρές ασκήσεις που κάνει, αποδίδουν καρπούς, αφού οι κοιλιακοί της είναι φέτες. Μια φωτογραφία της μάλιστα, θα σας πείσει.

Η Αθηνά Οικονομάκου δεν έχει άψογες αναλογίες μόνο στην κοιλιά της, αλλά και στα πόδια της και το απέδειξε με την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Βγήκε στην αυλή της για ηλιοθεραπεία και είδαμε τα πόδια της χωρίς ίχνος φίλτρων.

Αθηνά Οικονομάκου χωρίς φίλτρα πόδια