Λευτέρης Σουλτάτος: Απίστευτη βίντεο με την Βάσω Λασκαράκη - Βγήκαν για τρέξιμο και ξεκίνησε να...

Έπος!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λευτέρης Σουλτάτος: Απίστευτη βίντεο με την Βάσω Λασκαράκη - Βγήκαν για τρέξιμο και ξεκίνησε να...

Ένα απίστευτο βίντεο με πρωταγωνίστρια την Βάσω Λασκαράκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram ο Λευτέρης Σουλτάτος. Το ζευγάρι, μαζί με την μικρή Εύα, βγήκαν για τρέξιμο και η ηθοποιός ξεκίνησε να... χορεύει χιουμοριστικά.

Το ζευγάρι που πέρασε όσο πιο όμορφα μπορούσε τις ημέρες της καραντίνας, κάνοντας διάφορα πράγματα που αγαπούσα, πλέον κάνει τις βόλτες τους και εκτός της αυλής του. Ωστόσο, και οι δυο έχουν πάρει τα κατάλληλα μέτρα προστασίας της υγείας του.

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και μερικές από τις αναρτήσεις τους μπορούν να το αποδείξουν. Λατρεύουν ο ένας τον άλλον, ενώ έχουν και πολύ χιούμορ, αφού δεν διστάζουν ο ένας να τρολάρει τον άλλον, ακόμη και δημόσια στα social media.

Χθες, η ηθοποιός με τον σύζυγο της, και την κόρη της Εύα, πήγαν για περπάτημα και τρέξιμο εκτός της αυλής τους. Φόρεσαν τις φόρμες τους και απόλαυσαν κάθε λεπτό εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό που επικρατούσε το απόγευμα.

Μάλιστα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Λευτέρης Σουλτάτος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα απίστευτο βίντεο με πρωταγωνίστρια την Βάσω Λασκαράκη. Συγκεκριμένα, την απαθανάτισε την ώρα που έτρεχε προς το μέρος του και στο τέλος το έριξε στο.. χορό.

Αυτό είναι το απίστευτο βίντεο με την Βάσω Λασκαράκη που τράβηξε ο Λευτέρης Σουλτάτος

Να σημειώσουμε πως η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος έχουν ένα υπέροχο σπίτι. Μάλιστα, την περίοδο της καραντίνας δεν σταμάτησαν να δημοσιεύουν φωτογραφίες του. Ενώ, ο κήπος είναι ονειρικός. Έχει παντού φυτά και είναι καταπράσινος. Όταν έχει καλό καιρό λατρεύουν να κάθονται έξω, αφού η ηθοποιός έχει βγάλει και ολόκληρο σαλόνι. Σίγουρα θα τον ζηλέψετε και εσείς. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει, όπως αυτή, κάνουν κυριολεκτικά χαμός στα social media.