Σωτήρης Τσιόδρας: Θα γίνει ταινία η ζωή του; - Όλη η αλήθεια

Τι αποκαλύπτει ο Γιάννης Σμαραγδής;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σωτήρης Τσιόδρας: Θα γίνει ταινία η ζωή του; - Όλη η αλήθεια

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό, με το αν τελικά πρόκειται να γίνει ταινία, η ζωή του λοιμωξιολόγου Σωτήρη Τσιόδρα, που μπήκε πολύ ξαφνικά στις ζωές μας από την μέρα που ξέσπασε η κρίση του κορωνοϊού, με τον σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή να αποκαλύπτει όλη την αλήθεια.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας αποτελεί πλέον ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, μιας και καθημερινά όλοι οι Έλληνες συντονίζονται στις οθόνες τους προκειμένου να παρακολουθήσουν τα λόγια του για τα νέα κρούσματα και τους νέους θανάτους στη χώρα από τον κορωνοϊό.

Μπορεί η ενημέρωση πλέον να φτάνει στο τέλος της, δείτε εδώ την άμεση απόφαση του υπουργείου για τον Σωτήρη Τσιόδρα, ωστόσο ο λοιμωξιολόγος μπήκε με μεγάλη φόρα στις ζωές μας και έκανε τη διαφορά, μιας και κίνησε το ενδιαφέρον όλων των Ελλήνων από την πρώτα κιόλας εμφάνισή του.

Ο γνωστός σκηνοθέτης και δημιουργός μερικών κορυφαίων ταινιών, Γιάννης Σμαραγδής, μίλησε για το πώς θα έκανε την ταινία για τη ζωή του Σωτήρη Τσιόδρα, με τον ίδιο να αποκαλύπτει μάλιστα τον τίτλο που θα της έδινε.

Η απάντηση που έδωσε ο Γιάννης Σμαραγδής για το αν θα γίνει ταινία η ζωή του Σωτήρη Τσιόδρα

«Εάν αύριο μεθαύριο ο ελληνικός κινηματογράφος ασχοληθεί με πρόσωπα που είναι θετικά πρότυπα, τότε ο καθηγητής θα γίνει ταινία. Ο τίτλος μπορεί να είναι ένας καλός άνθρωπος ή ένας καλός πατριώτης.

Η Ελλάδα είναι τυχερή που έχει τον Σωτήρη Τσιόδρα, καθώς αυτός ο άνθρωπος αποκατέστησε τη φήμη της χώρας μας στο εξωτερικό μέσα σε έναν μήνα. Έγιναν θαύματα. Εάν έκανα ταινία τη ζωή του, τα στοιχεία που θα σκιαγραφούσαν την προσωπικότητά του θα ήταν ενός καλού ανθρώπου και καλού πατριώτη» ανέφερε ο καταξιωμένος σκηνοθέτης.