Απασφάλισε ο Χρήστος Λούλης για το σποτάκι του - «Ούτε διχαστικό ούτε και...»

Η οργισμένη απάντησή του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απασφάλισε ο Χρήστος Λούλης για το σποτάκι του - «Ούτε διχαστικό ούτε και...»

Μέσα από μία δήλωση που έκανε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, ο αγαπημένος ηθοποιός Χρήστος Λούλης, απασφάλισε για το νέο σποτάκι του που κυκλοφόρησε η πολιτική προστασία με τον ίδιο να σχολιάζει πως δεν του φάνηκε διχαστικό.

Ο γνωστός ηθοποιός συμμετείχε στη νέα καμπάνια της πολιτικής προστασίας με σκοπό να παρακινήσει τον κόσμο να μείνει περισσότερο στο σπίτι και να μην συνωστίζεται σε πλατείες.

Το συγκεκριμένο σποτάκι ωστόσο σήκωσε θύελλα αντιδράσεων μιας και χαρακτηρίστηκε διχαστικό και σ@ξιστικό και για το λόγο αυτό αποσύρθηκε.

Με τη σειρά του ο ηθοποιός, επικοινώνησε με την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και απάντησε για τα όσα λέγονται για το σποτάκι του. Ενώ σποτάκι για τον κορωνοϊό κυκλοφόρησε και η Βίκυ Σταυροπούλου. Δείτε εδώ τα σχόλια που δέχθηκε στο Instagram με αποτέλεσμα να ξεσπάσει.

«Εγώ ούτε διχαστικό ούτε σ@ξιστικό είδα το βίντεο. Το έκανα αφιλοκερδώς. Από εκεί και πέρα αν το σποτ δεν περνάει το σωστό μήνυμα στον κόσμο που στέκεται σε κάτι άλλο, καλώς κάνει και αποσύρεται» είπε ο Χρήστος Λούλης.

Αυτό είναι το σποτάκι του Χρήστου Λούλη που αποσύρθηκε

Οι αντιδράσεις υπήρξαν κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο ο πρωταγωνιστής του σποτ αντιμετωπίζει την «ελαφρόμυαλη» σύντροφό του, που δεν εννοεί να καταλάβει (προφανώς λόγω αφέλειας) ότι ο συνωστισμός προκαλεί προβλήματα κι εγκυμονεί κινδύνους.

Η επιπόλαιη σύντροφος του Λούλη του λέει με αθώο ύφος «γιατί δεν πάμε στην πλατεία που θα έχει κόσμο;» για να της απαντήσει ο σύντροφός της, ότι «μήπως επειδή θα είναι όλοι εκεί (και εσένα δεν σου... κόβει;). «Μα θα είναι όλοι εκεί... μου λέει με τη γλυκιά φωνή που με κάνει ό,τι θέλει» συνεχίζει στο ίδιο ύφος ο άνδρας, την ώρα που η αφελής σύντροφος συνεχίζει να αδυνατεί να καταλάβει. Να σημειώσουμε πως το σποτάκι αυτό έγινε την ώρα που στην Ελλάδα ο αριθμός των νεκρών αυξάνεται. Δείτε τον απίστευτο αριθμό.