Βίκυ Καγιά: Έτσι δεν την έχετε ξαναδεί - Άβαφη και με φόρμα στον κήπο με τα παιδιά της

Τους φωτογράφισε ο Ηλίας Κρασσάς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βίκυ Καγιά: Έτσι δεν την έχετε ξαναδεί - Άβαφη και με φόρμα στον κήπο με τα παιδιά της

Έτσι την Βίκυ Καγιά δεν την έχετε ξαναδεί. Η παρουσιάστρια - μοντέλο πόζαρε στο φακό σε μια ανέμελη φωτογραφία φορώντας φορώντας φόρμα, την ώρα που ήταν καθισμένη στον κήπο του σπιτιού της μαζί με τα παιδιά της. Τον μικρό Κάρολο Ηλία και την Μπιάνκα.

Η Βίκυ Καγιά έχει τρελή αδυναμία στους καρπούς του έρωτα της με τον σύζυγο της, Ηλία Κρασσά. Είναι η κύρια προτεραιότητα της και σήμερα που γιορτάζει, αφού είναι η γιορτή της μητέρας πέρασε μαζί τους όμορφο ποιοτικό χρόνο εκμεταλλευόμενοι στον καλό και ζεστό καιρό που επικρατεί.

Οικογενειακώς έκαναν πικ νικ στον πανέμορφο κήπο που έχουν στο σπίτι τους. Η Βίκυ Καγιά με την βοήθεια της Μπιάνκας και του Κάρολου Ηλία, έστρωσαν στο καταπράσινο γκαζόν ένα σεντόνι, κάθισαν και ξεκίνησαν τα παιχνίδια όλοι μαζί.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βίκυ Καγιά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία τους που θα σας κάνει να «λιώσετε». Αυτή μάλιστα, είναι και η πρώτη φορά που βλέπουμε την παρουσιάστρια - μοντέλο τόσο χαλαρή, αφού την έχουμε συνηθίσει στην τηλεόραση με απίστευτα looks και εντυπωσιακά μακιγιάζ. Ωστόσο, να σημειώσουμε πως χθες έγινε γνωστή μια δυσάρεστη είδηση για την ίδια και τον σύζυγο της. Δείτε αναλυτικά τι συνέβη.

Δείτε την Βίκυ Καγιά άβαφη και σε κοντινή φωτογραφία στο πρόσωπο - Έτσι την έχετε ξαναδεί;

Δεν είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια επιλέγει να εμφανιστεί χωρίς να είναι βαμμένη, γεγονός που δείχνει πως αισθάνεται πολύ άνετα με την εμφάνισή της, ενώ είναι ολόιδια με τη μαμά της. Δείτε εδώ φωτογραφίες τους.

Μάλιστα, στη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να στείλει στις διαδικτυακές της φίλες ένα πολύ όμορφη μήνυμα που σκοπό είχε να τους τονώσει την αυτοεκτίμηση και να τις κάνουν να αισθανθούν καλύτερα με τον εαυτό τους.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Βίκυς Καγιά χωρίς καθόλου φίλτρα

«Είσαι τέλεια, όπως ακριβώς είσαι! Να νιώθεις δυνατή, αληθινή και να είσαι υπέροχη!» έγραψε η Βίκυ Καγιά κάτω από τη no makeup selfie που ανέβασε στο Instagram.