Διπλές χαρές στο σπίτι της Σίας Κοσιώνη - Το ανακοίνωσε με μία φωτογραφία

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Διπλές χαρές στο σπίτι της Σίας Κοσιώνη - Το ανακοίνωσε με μία φωτογραφία

Διπλές χαρές φαίνεται πως έχει σήμερα η Σία Κοσιώνη στο σπίτι της, με την ίδια να ανακοινώνει με μία πολύ γλυκιά φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τα ευχάριστα νέα, και να συγκινεί ιδιαίτερα τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η σημερινή μέρα είναι πολύ ιδιαίτερα για όλες τις μανούλες μιας και γιορτάζουν την γιορτή της μητέρας και δέχονται από το πρωί μηνύματα και υπέροχα δώρα από τα παιδιά τους.

Ανάμεσα σε αυτές φυσικά και η Σία Κοσιώνη η οποία γιορτάζει μαζί με την οικογένειά της, με την δημοσιογράφο να μοιράζεται ένα πολύ ξεχωριστό στιγμιότυπο σήμερα το πρωί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ τις προάλλες ο φακός τσάκωσε τη Σία Κοσιώνη σε βόλτα με τον γιο της. Δείτε εδώ αποκλειστικό υλικό.

Η ανακοίνωση της Σίας Κοσιώνη για τις διπλές χαρές στο σπίτι της

Συγκεκριμένα, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της αγαπημένης της μαμάς μαζί με τον γιο της με τον Κώστα Μπακογιάννη, Δήμο, η Σία Κοσιώνη θέλησε να πει στους διαδικτυακούς της φίλους πως πέρα από τη γιορτή της μητέρας σήμερα στο σπίτι της γιορτάζουν και τα γενέθλια της μαμάς της.

Στη φωτογραφία φαίνεται η μαμά της Σίας Κοσιώνη αγκαλιά με τον εγγονό της, ενώ η δημοσιογράφος τη συνόδευσε με ένα πολύ ξεχωριστό μήνυμα στην λεζάντα που προκάλεσε συγκίνηση.

«Γιορτή της μητέρας και γενέθλια μαζί, αγκαλιά με το πλάσμα που έκανε και την κόρη της μητέρα και τώρα μαθαίνει τι θα πει να αγωνιάς 24 ώρες το 24ωρο, να προσπαθείς να γίνεσαι συνέχεια καλύτερη, να κοιτάς συνεχώς πιο μπροστά και πιο μακριά, να σηκώνεσαι αμέσως μόλις πέφτεις, να αγαπάς χωρίς όρους. Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες που κάνουν τα πάντα και πάλι τους φαίνονται λίγα!» έγραψε η Σία Κοσιώνη κάτω από την υπέροχη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.